yorganın altına girUsuyorummmmm
yorganın altına girUsuyorummmmm
Dagitim yaptiklarinda durum ne340 dağıtım yaptım 290 battim
O nasıl is340 dağıtım yaptım 290 battim
Öhö öhö 😋😋Bendeki Etkinlik bitti benim şikayet zamanında kimse pek oralı olmadı 3.5 kişi hariç bende artk sadece3.5,kişiye etkinlik yapacam kötü günde benle olmayna günde olmasın 🤔
Blmiyorum ki yoklarDagitim yaptiklarinda durum ne![]()
340 TL dağıttım işte kalan 290 TL ile battimO nasıl is
Bana nasip olmadı valla senin dağıtımBlmiyorum ki yoklar
ben yeniyim hacı iyilik görmedim kimseye bende iyilik yapmam bu böyledirBendeki Etkinlik bitti benim şikayet zamanında kimse pek oralı olmadı 3.5 kişi hariç bende artk sadece3.5,kişiye etkinlik yapacam kötü günde benle olmayna günde olmasın 🤔
Aynen inşallah bir sonrakine param olduğu xamanBana nasip olmadı valla senin dağıtım
Inşallah dostum BOL bol bol kazançlarAynen inşallah bir sonrakine param olduğu xaman![]()
Forum ortaminjnnkurali bu dagitimankadae sonsuz takip dagitimdan sonra amansiz kacis340 TL dağıttım işte kalan 290 TL ile battim
Allah razı olsun bir nebze yardim ettiysek ne mutlu bize bugün sana yarın bana paylaşmak guzeldir
Ben seni tanımıyorum ki @Capslockk beni iyi tanır sorabilirsin nasıl biri olduğumu
Bana para ver demedim 1 insan çıksın desin burda suata 1 TL verdim söz from yüzüme tükürsun benim param kaldı bir sitede 3.5kisi hariç yoktu ama ona rahmen etkinlik 1 hafta yaptmben yeniyim hacı iyilik görmedim kimseye bende iyilik yapmam bu böyledir
Lossday adamdirBen seni tanımıyorum ki @Capslockk beni iyi tanır sorabilirsin nasıl biri olduğumu
Komur vaemi cepte kurus yokLossday adamdir