Koi Prenses oyununda çark aktif
çevrimi var ama katını bilmiyorum çevirince ana bakiyeye yansıyorŞartları ne bunun 2 lira cikti
13 cikti 75 kadar ciktim.ama ana bakiyeye yansimadi halen bunun cevrimi nedirKoi Prenses oyununda çark aktif
ben 400 çektim ama 3-5 gün sürdü belge onayı 50 yatırım istediler sonra ödediler havale ileBu siteden cekim yapmak nasip olmuyor bir turlu
koi de 13 cikti starbusta 75 oldumara ara kontrol et bakiyeyi hangi oyunda çıktın 75 e?
Ilk cekim havalemiben 400 çektim ama 3-5 gün sürdü belge onayı 50 yatırım istediler sonra ödediler havale ile
starbust vermezdi okadar hayırdırkoi de 13 cikti starbusta 75 oldum
ne gibi belge.istiyolarben 400 çektim ama 3-5 gün sürdü belge onayı 50 yatırım istediler sonra ödediler havale ile
ooo felaket verdi yha her attgimda kelebek cikti paso =(starbust vermezdi okadar hayırdır![]()
kuralı hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım yoksa papara çekerdim yatırımı qr yapmıştımIlk cekim havalemi
Anladim reis suan carkmi veriyorkuralı hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım yoksa papara çekerdim yatırımı qr yapmıştım
ikamet banka hesabı dökümü kimlik artı adına kayıtlı fatura istemişlerdi benden baya uğraştırdılar sorma yane gibi belge.istiyolar
Kanka ben youwin den cektim iki kere mercy den cikti bide reel rush vermislerdi binaraBu siteden cekim yapmak nasip olmuyor bir turlu