REİS Napoli maç alamaz defanslari iyi değil alacaksanlaziiilo iki gol atar al derimBide şöyle düşünüyorum 3 maçı da yedirirler mi o var yani
REİS Napoli maç alamaz defanslari iyi değil alacaksanlaziiilo iki gol atar al derimBide şöyle düşünüyorum 3 maçı da yedirirler mi o var yani
Bana da öyle geliyor da hangisi işte o YaniBirinden birini yiyebilirler dikkat et
20 yapta 20 20 bonusu alalım bro10 kişi 15 TL olarak dağıtım yaparsın abi
Bol kazançlar fatih reis10 kişi 15 TL olarak dağıtım yaparsın abi
Ben olsam 10a düşürurdum bu lafın üstüne adamın durumu 15e müsait kimsenin kasasına müdahale etmem20 yapta 20 20 bonusu alalım bro
Sadece fener üst al daha mantıklı olur ligde bazı yabancı oyuncuları oynatmıyor kural gereğiBeyler fener 27 fark atar mı İTÜ ye
Abi 11 kişilik çekiliş yap 5 kişiye 20 TL olarak ..devam edecez kazandıkça dağıtım yapacam çekiliş yap abi sen11 kişi var fatihim 10 kişi çekiliş yapammı @fatiho1907
Yan taraf neresiYan tarafı yediler şimdi buraya gelmiş yamyamlar
Ya 15 iyi ya ?Abi 11 kişilik çekiliş yap 5 kişiye 20 TL olarak ..devam edecez kazandıkça dağıtım yapacam çekiliş yap abi sen
Tamam fatihimAbi 11 kişilik çekiliş yap 5 kişiye 20 TL olarak ..devam edecez kazandıkça dağıtım yapacam çekiliş yap abi sen
Bol kazançlar reis kazanan arkadaşlara tebrikler aynı zamanda bol şansAbi 11 kişilik çekiliş yap 5 kişiye 20 TL olarak ..devam edecez kazandıkça dağıtım yapacam çekiliş yap abi sen
Bol şans olsunAbi 11 kişilik çekiliş yap 5 kişiye 20 TL olarak ..devam edecez kazandıkça dağıtım yapacam çekiliş yap abi sen
Boşver hocam sonra kınama alıyorum bilen biliyor hack yemiş siteYan taraf neresi
Fazla kalırsa 3 5 bende burdayım10 kişi 15 TL olarak dağıtım yaparsın abi
Dopru diyonYapmayın allah aşkına 5 tl için herkez yararlansin işte.