Arkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
Sıkıntı yok fatihimArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
👍👍Arkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
Sen ne dersen sıkıntı yokArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
teşekkürler hocam bekliyoruzArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
nasıl seçeceksin rastgele miArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
KeyfineArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
Şimdiden kesene bereketArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
Çocuğuma bez alamadım poşet kullanıyorum 😄😄Tüpüm bitti ocakta yemeğim kaldı 😂 @fatiho1907
Hahahahaha deneme bonusu çevirdim 😂😂Çocuğuma bez alamadım poşet kullanıyorum 😄😄
Sağol kral 😄😄Bana çıkarsa hakkım fatalblowx indir 😂😂
buradayızKimler burda şuan bi begenir misiniz
TakipteyixKimler burda şuan bi begenir misiniz
Abi dur millet öğrenecek şu taktiği al başa bela sonra 😂😂Sağol kral 😄😄
BurdayızzKimler burda şuan bi begenir misiniz