Bol sanslar kardesimArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
kesene bereketArkadaşlar 3 kişi seçiyorum 20 TL veriyorum baştan söylüyorum darılma gücenme olursa bir daha etkinlik felan yapmam
Teşekkürler reis kazananlara tebrikler@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..
Kimse darılmasin içimden geldi bu kişiler bir dahaki etkinlik te çekiliş olur sorun yok ben hep burdayım
Eyvallah teşekkür ederim kesene bereket.@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..
Kimse darılmasin içimden geldi bu kişiler bir dahaki etkinlik te çekiliş olur sorun yok ben hep burdayım
Kesene bereket kazanan arkadaşlara tebrikler@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..
Kazancın daim olaun fatihim ben yatacam artık@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..
Eline koluna sağlık şans her zaman yanında olsun@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..
Özele bakarmısınHerkes hakkını helal etsin vakit geçirdik eğlendik stres yaşadık elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ediyorum
@ilkerimxx abi emreninki sende kalsın yatıyorum demişti@Jackjonesss @BBCOOPER @UppErcUt arkadaşları tebrik ederim ..