terry50
Guest
bızım zarar nasıl cakıcak bılen varmı cok fazlada
Biz aslında kazaniyoz diye seviniyoz ya aslında kazanamiyoz verdimizi aliyoz bı Nebi kendimizi avutuyoruzbızım zarar nasıl cakıcak bılen varmı cok fazlada
kanka belkı ınanmassın bu ıddaa yuzunden fırına ekmek yazdırmaya başladım onceden boyle bışey yapmazdım duşun ıste ne hale getırdı bızı ekmek alcak paraya kupon yapıyorum sonra fırına gıt ekmek yazdır artık valla utuanıyorum ne hallere duşuruyuz kendımız helal bıze vallaBiz aslında kazaniyoz diye seviniyoz ya aslında kazanamiyoz verdimizi aliyoz bı Nebi kendimizi avutuyoruz
Aynı durum bende de var 3 aliyoz 5 veriyoz sonumuz nereye gidecekkanka belkı ınanmassın bu ıddaa yuzunden fırına ekmek yazdırmaya başladım onceden boyle bışey yapmazdım duşun ıste ne hale getırdı bızı ekmek alcak paraya kupon yapıyorum sonra fırına gıt ekmek yazdır artık valla utuanıyorum ne hallere duşuruyuz kendımız helal bıze valla
Aynnn öylesonumuz bom bk valla rezıllık şu ıdda yuznden para ıster oldum herkezden şimdi ara bul kı 10 tl falan kupon yap sankı bı bk olcak
Çalıştım halde aylığı aliom iki günde bitiyor bide benim birader var cebinde para eksik olmuyorsonumuz bom bk valla rezıllık şu ıdda yuznden para ıster oldum herkezden şimdi ara bul kı 10 tl falan kupon yap sankı bı bk olcak
valla ne dıyım bılmıyorum bırakalım dıyoruz en fazl bıraktıgım bu aralarda bir kaç saat sonra gene oynaÇalıştım halde aylığı aliom iki günde bitiyor bide benim birader var cebinde para eksik olmuyor
Kafamızda biz bunu kazanalım empatisi var sanki oyun oynar gibi eğlencesine oynasakvalla ne dıyım bılmıyorum bırakalım dıyoruz en fazl bıraktıgım bu aralarda bir kaç saat sonra gene oyna
Adaş bı rol yap beee@fatiho1907 teşekkür ederim kesene bereket
Biz aynn öyle yapiyoz sabır yokevet bırde elimzde para olunca bır taraflarımız kalkıyor kucuk kupon yapamıyoruz varken 300 500 giriıyoruz sankı elımizde 100 mılyar var bır ıkı kere yatınca zaten bıtıyor para
Adaş sınavım var şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım akşam üstü yapalımAdaş bı rol yap beee
Ben yapayımAdaş sınavım var şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım akşam üstü yapalım
Tamam kanka at paparaBen yapayım![]()
TM adaş kolay gelsinAdaş sınavım var şimdi kahvaltı yapıp çıkacağım akşam üstü yapalım