ne saçma site legal site sankiKaybetri diyor uzatma geçwrli değil
ne saçma site legal site sankiKaybetri diyor uzatma geçwrli değil
Türkiye maçında geldiysen dahil değilsin bi önceki kupondan olan dahilNasil yanikardeşim voleybol maçından beri takip ediyorum. Bu yeni gelmek olmuyorki.
Turkiye voleybol macindan once 1000 tl basilan bir baskat maci vardi kanka bayanlar 1.60 falan orani vardiBahsedilen basket kuponu hangisi beyler yoktum ben ona göre yanlış yapmıyım
Reis dünden beridir takipteydim seni benide katarsan sevinirmTürkiye maçında geldiysen dahil değilsin bi önceki kupondan olan dahil
danimarka ligindeki macdiBahsedilen basket kuponu hangisi beyler yoktum ben ona göre yanlış yapmıyım
43 sayfa takip etmişim kardeşim. Bunu onceden belirtseydin takip etmezdim zaten ne yazdin turkiye maci gelirse 5 kişiye 20 diye başka birsey yazdinmi. !Kardeşim komik geliyorsa hiç etme takip gerek yok bende dünden beri etkinlik yapıyorum devamda edicem
Bi sonraki etkinlik te voleybol da dahil olanlarda olacak anladın mı43 sayfa takip etmişim kardeşim. Bunu onceden belirtseydin takip etmezdim zaten ne yazdin turkiye maci gelirse 5 kişiye 20 diye başka birsey yazdinmi. !
HelalBi sonraki etkinlik te voleybol da dahil olanlarda olacak anladın mı
Çıkabilirsin takipten 😉Takip ettiğime pisman oldum bu neya.
172 den itibaren olması gerekiyor futbol da bir gol gerekiyorduBir gol lazım
Ya kardeşim sana birsey demiyorum. Hakkim haram olsun. Pes bidaha da konuna gelirsem 2 olsun.Bi sonraki etkinlik te voleybol da dahil olanlarda olacak anladın mı