Çıkıyorum kardeşim hakkim haram olsun. Daha bide hava yapma bana havani alirim.Çıkabilirsin takipten 😉
Çıkıyorum kardeşim hakkim haram olsun. Daha bide hava yapma bana havani alirim.Çıkabilirsin takipten 😉
Yine de karar senin 172 sayfada futbol watford maçı mevcutÇıkabilirsin takipten 😉
Evet kardoŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
172. Sayfada voleybol kuponu geliyor. Oradan sonra takibe alanları almıyor muyum?
Basketde itibarenŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
172. Sayfada voleybol kuponu geliyor. Oradan sonra takibe alanları almıyor muyum?
172 sayfada futbol maçı var reis futbolu dahil edeceksin benim bildiğimŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
Yeni gelenleri evet almıyorsunŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
Basketten baslayip voleybolla devam edenler kankaŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
ben de böyle anladimŞimdi beyler yanlışsam düzeltin.
voleybolda gelenler de dahilSayfa sayısı önemli değil futbolu geçtim voleybola geldim. Voleyboldan sonrası yok doğru dimi