😀😀 biri nba dan bi maç istedi salladım tuttu artik nba oynucam bari gelme ihtimali yüksekMaşa tenisi zerre anlamıyorum.
Teniste anlamıyorum.
Ama asıl para tenis ve masa tenisindeymiş 🤣
Nasreddin hocanın göle maya çalması gibi ha tutarsa he 🤣🤣Bende anlamiyorum ki kurallari falan biliyorum ama takimlari tanimam şansa işte
Rulet vermeyince oraya girerim masa tenisi vermezse rulete😂Nasreddin hocanın göle maya çalması gibi ha tutarsa he 🤣🤣
Sallamadan inceleyerek verseydin yatardı sıkma canını nba bulaş orayı da kurut🤣🤣😀😀 biri nba dan bi maç istedi salladım tuttu artik nba oynucam bari gelme ihtimali yüksek
Ligttin üst üste 100x 100x yakaladım ondada betrealx bakiye sildi 🤣🤣 vallaha geçen 0 dâhil 36 rakamın 34 üne koydum 3 ve 11 de yoktu top 11 e düştü 🤣🤣🤣Rulet vermeyince oraya girerim masa tenisi vermezse rulete😂
En basında demiştim dün bu maçtan herkes kazandı bugün verdiklerini geri aliyorlarDun 20 sayi fark atan takim bugun 20 sayi fark yiyo
Rulette her türlü seye sahit oldum sasirmiyorum😂 kac kere son 5 10 tl yi tek rakama sallayip geldiğini bilirim.kac kere 500 600 le girip 2 dk da sifirladigimi da bilirimLigttin üst üste 100x 100x yakaladım ondada betrealx bakiye sildi 🤣🤣 vallaha geçen 0 dâhil 36 rakamın 34 üne koydum 3 ve 11 de yoktu top 11 e düştü 🤣🤣🤣
bol sansGünün ilk kuponu