O kadar var mıydı reisÇekim veriyorum 5 kişi vardı 2 kişiye verilecek çekilişi yapıp paylasicam
5 kişi yoktu sankiÇekim veriyorum 5 kişi vardı 2 kişiye verilecek çekilişi yapıp paylasicam
Kesene bereket aslında pokerci hemşir ben vardım bbcooper da vardı hepimizi sevindir lütfenÇekim veriyorum 5 kişi vardı 2 kişiye verilecek çekilişi yapıp paylasicam
Aynen reisKesene bereket aslında pokerci hemşir ben vardım bbcooper da vardı hepimizi sevindir lütfen![]()
Tabi karar senin az kişiyiz o bakımdan dedim ve senin etkinlikleri takip eden biziz hep aynı grupÇekim veriyorum 5 kişi vardı 2 kişiye verilecek çekilişi yapıp paylasicam
Teşekkürler reis kesene bereket
Eyw kesene bereket
Eyvallah kardeşim burdayız takipteyiz kesene bereket
E bir daha mi kazanmada bana da verecemdin reisÇekim veriyorum 5 kişi vardı 2 kişiye verilecek çekilişi yapıp paylasicam
Aniden gittin önemli bişey yok inşyazdım teşekkürler
hastene ev işte gidip geliyorum şuan bir şey yok Allah razı olsun bu aradaAniden gittin önemli bişey yok inş
Anneannen demihastene ev işte gidip geliyorum şuan bir şey yok Allah razı olsun bu arada![]()
yok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımdaAnneannen demi
Hayırdır niye hastane ?hastene ev işte gidip geliyorum şuan bir şey yok Allah razı olsun bu arada![]()