Geçmiş olsun kanka inşallah tez vakitte iyileşir.yok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
Geçmiş olsun kanka inşallah tez vakitte iyileşir.yok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
Geçmiş olsunyok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
kanka çok az bir ihtimal o valla can çekişmesi çok kötü ya ona üzülüyorumGeçmiş olsun kanka inşallah tez vakitte iyileşir.
Bi gelişme yok mu daha hiçyok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
böbrek için yattı böbrek değerleri iyi çıktı akciğerinde bir hastalık varmış daha da kötü yani anlayacağın ilk 3 gün uyanmasın diye ilaç veriyorlardı 13 gündür o ilacı vermiyorlar tepki yok sadece kalbi atıyorBi gelişme yok mu daha hiç
flood ban
Adaş geçmiş olsunflood ban
Geçmiş olsun kardeşimyok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
Bi gelişme yok mu daha hiçyok babaannem 16 gün oldu hala yoğun bakımda![]()
Allah kolaylık şifa versinböbrek için yattı böbrek değerleri iyi çıktı akciğerinde bir hastalık varmış daha da kötü yani anlayacağın ilk 3 gün uyanmasın diye ilaç veriyorlardı 13 gündür o ilacı vermiyorlar tepki yok sadece kalbi atıyor
Akşama nerden vericenBorç para verecektemi yokla aksama veririz![]()
HahahahahhaAkşama nerden vericenha bende yok zatende
![]()
Sen yolla aksama alirsin parani orasını sikinti etmeAkşama nerden vericenha bende yok zatende
![]()
İnan yok olsa bi roll yapardım zaten az önce işte burdaki etkinlikten 20 kazandım onu çoğaltırsam bi roll yaparım akşam veya geceSen yolla aksama alirsin parani orasını sikinti etme![]()
Gece gece yapmaİnan yok olsa bi roll yapardım zaten az önce işte burdaki etkinlikten 20 kazandım onu çoğaltırsam bi roll yaparım akşam veya gece
Niye kiGece gece yapma
Cogalmsi 2 kupon kardesimNiye kiödül gelsin önce bi ve çoğaltırsam tabi