aksama.macin var mi basket 20.00 dan sonra17 21 çok zor artık geçmiş olsun![]()
Merhaba başkan bi beş dakka beklersen söleyeyim vardı da son kez bakimaksama.macin var mi basket 20.00 dan sonra
Sassari maçı varaksama.macin var mi basket 20.00 dan sonra
oke yaz burqya senden de mac alicam gelirse pay var tabiki😀Merhaba başkan bi beş dakka beklersen söleyeyim vardı da son kez bakim
en guvendigin 3 4 mac cikar banaSassari maçı var
Sassari 85.5 üstaksama.macin var mi basket 20.00 dan sonra
Bende basket zor çıkar futbol vereyim mi birazdan maçlar var oynama şansın var mı 10 dakkayaen guvendigin 3 4 mac cikar bana
valla simdi oynayamam.hesapta para yok suanda disari cikicam birazdan yukleme yapicam azda isim var disarda 8 den sonraki maclara oynarizBende basket zor çıkar futbol vereyim mi birazdan maçlar var oynama şansın var mı 10 dakkaya
Bi de barca 93.5 alt diyorum ona 2 tane çıktı bendenvalla simdi oynayamam.hesapta para yok suanda disari cikicam birazdan yukleme yapicam azda isim var disarda 8 den sonraki maclara oynariz
kafana gore 3 futbolmsen bul 3 de ben bulurum basketBi de barca 93.5 alt diyorum ona 2 tane çıktı bendentamam sen özelden yazarsın 8 den sınraki futbola bi kombin yaparım oran kaç olsun ona göre bakayım
fener alir bu bu aksam ne diyorsunBi de barca 93.5 alt diyorum ona 2 tane çıktı bendentamam sen özelden yazarsın 8 den sınraki futbola bi kombin yaparım oran kaç olsun ona göre bakayım
Öyle karışık yapma kasan ne kadar senin onu söler misn ayıp olmazsakafana gore 3 futbolmsen bul 3 de ben bulurum basket
Türkiye ligi oynamam hele fenere hiçfener alir bu bu aksam ne diyorsun
200 aticam.hesabaÖyle karışık yapma kasan ne kadar senin onu söler misn ayıp olmazsa
Tamam sen basketini yap güzelce bende sana bi futbol yapayım 10 arası 15 oran yeterli mi200 aticam.hesaba