10 15 arası oranTamam sen basketini yap güzelce bende sana bi futbol yapayım 10 arası 15 oran yeterli mi
10 15 arası oranTamam sen basketini yap güzelce bende sana bi futbol yapayım 10 arası 15 oran yeterli mi
yeter evetTamam sen basketini yap güzelce bende sana bi futbol yapayım 10 arası 15 oran yeterli mi
Tamam senn işlerini hallet görüşürüzyeter evet
Yahu kardeşim karışma bea200 tlyi 10 15 orana riske etmek saçmalik.Saygılar
ah ah be uzun zamandir yasal iddaa takip ettigim bi oran vardi bak bu maci takip edebilirsen et 2.5 ust bitecek😀Tamam senn işlerini hallet görüşürüz![]()
bana bu macin skorunu iletirsin merak ediyorum😀Yahu kardeşim karışma beahem tek kupon değil bilmiyosun konuyu sohbeti löp diye atlıyosun ortadan
![]()
Naptın oynadın mı kiah ah be uzun zamandir yasal iddaa takip ettigim bi oran vardi bak bu maci takip edebilirsen et 2.5 ust bitecek😀
Tamam iletirimbana bu macin skorunu iletirsin merak ediyorum😀
Yatacaksiniz kardeşim maalesef ki yatacaksiniz keske kazansanizYahu kardeşim karışma beahem tek kupon değil bilmiyosun konuyu sohbeti löp diye atlıyosun ortadan
![]()
Yahu kardeşim ne diyosun saçma sapan konuşma niye yatalım hem yatabilirde bu yatan ilk kupon olmıcak son da olmucak hem sanane be kardeşim falcı mısın müneccim misin yatacaksa kuponun tersini oyna kazanYatacaksiniz kardeşim maalesef ki yatacaksiniz keske kazansaniz
Kardeşim miletin parasinin kaderi sende olacak farkindasij dimi verdigin maclar belirlicek yatarsa üzülursun diye dedim neyse daha da alintilama bitsin uzamasinYahu kardeşim ne diyosun saçma sapan konuşma niye yatalım hem yatabilirde bu yatan ilk kupon olmıcak son da olmucak hem sanane be kardeşim falcı mısın müneccim misin yatacaksa kuponun tersini oyna kazanya lütfen benden alıntı yapıp mesajlarıma karışma yemin ederim burda 6 k üstü mesaj attım şuanda attığım en saçma mesajlar
karışma kardeşim olur mu yatarsa da tutarsa karışma güzel kardeşim böle bi yorum olabilir mi ya
lütfen canım kardeşim karışma olur mu rica ediyorum
![]()
Kardeşim o arkadaşla muhabbetimiz var ikincisi kendisi yazdı söledi 3.cüsü her durum ne olursa olsun seni yine ilgilendirmez kardeşimKardeşim miletin parasinin kaderi sende olacak farkindasij dimi verdigin maclar belirlicek yatarsa üzülursun diye dedim neyse daha da alintilama bitsin uzamasin
TamamKardeşim o arkadaşla muhabbetimiz var ikincisi kendisi yazdı söledi 3.cüsü her durum ne olursa olsun seni yine ilgilendirmez kardeşim![]()
Gecen banko mac paylasiyordun oynayın diyordun simdi boyle konusuyosun.bu nasıl celiski?Kardeşim miletin parasinin kaderi sende olacak farkindasij dimi verdigin maclar belirlicek yatarsa üzülursun diye dedim neyse daha da alintilama bitsin uzamasin
O an demek ki nasil psikolojode isem cok mu ihtiyacim vardi paraya ondan yapmis olabilirim yanlis oldugunu bende fakettim ve daha da yapmiyorim ki senin bunu unutmamis gibi bi hâlin var acı felan mii oldu icine ne zaman seninle konussak bunu diyorsun ki adam oynamadi ki gecen dedigin 4 5 ay oldu😂😂🤘🏻Gecen banko mac paylasiyordun oynayın diyordun simdi boyle konusuyosun.bu nasıl celiski?
Ne kadar boş konusuyon millete salça oluyon yüzsüzO an demek ki nasil psikolojode isem cok mu ihtiyacim vardi paraya ondan yapmis olabilirim yanlis oldugunu bende fakettim ve daha da yapmiyorim ki senin bunu unutmamis gibi bi hâlin var acı felan mii oldu icine ne zaman seninle konussak bunu diyorsun ki adam oynamadi ki gecen dedigin 4 5 ay oldu😂😂🤘🏻
Benim icime yara olacak bi durum yok seni herkes taniyor burda niyetini anladi kimse takmiyor.sadece kendinle celisiyorsun banko banko kasa basin diyorsun milletin parasini bastirmak o kadar kolay tabi yatarsa umrunda olmaz.O an demek ki nasil psikolojode isem cok mu ihtiyacim vardi paraya ondan yapmis olabilirim yanlis oldugunu bende fakettim ve daha da yapmiyorim ki senin bunu unutmamis gibi bi hâlin var acı felan mii oldu icine ne zaman seninle konussak bunu diyorsun ki adam oynamadi ki gecen dedigin 4 5 ay oldu😂😂🤘🏻
Silemiyom bile artık bunu karektersiz buBenim icime yara olacak bi durum yok seni herkes taniyor burda niyetini anladi kimse takmiyor.sadece kendinle celisiyorsun banko banko kasa basin diyorsun milletin parasini bastirmak o kadar kolay tabi yatarsa umrunda olmaz.