Ne diyon ki sen ben almadimki 10 tl odulu neyin kafasini yasiyon belki yasin benden buyuk saygisizlik yapmak istemiyorumBonushooddaki konuya bu yalaka yvsaklari etiketledim. Konuya bakipta anlamayan yalakalara bir sey diyemem ama eger adamsaniz anlarsiniz kimin 10 liralik adam oldugunu. @Burak5678 @Mahonii
Reis ben almadim 10 tlyi ustelik ayip yaDeminden beri 10 tl icin aglayan sensin
Sana demiyorum kanka @BURAK95 buna diyorumReis ben almadim 10 tlyi ustelik ayip ya
Kardesim para almadikki yalakalik yapalimLan parayi agzimiza almadik adam haksizlik yapiyor dansoz gibi kiviriyor bonushooddaki hakkimiz olan etkinligi gelip burada yapiyor lan ne yalakasiniz be.
Para almadim ustelik denilene bak yaSana demiyorum kanka @BURAK95 buna diyorum
Ne hakki be kendi paranmış gibi konusuyorsun sanki emek harcadı paraya 10 tl veriyim de ağlama haydiLan parayi agzimiza almadik adam haksizlik yapiyor dansoz gibi kiviriyor bonushooddaki hakkimiz olan etkinligi gelip burada yapiyor lan ne yalakasiniz be.
Lan gidin konuyu okuyun oyle yorum yapin paranin lafini yapan ben dgilim agzima dahi parayi telafuz etmedim.Ne diyon ki sen ben almadimki 10 tl odulu neyin kafasini yasiyon belki yasin benden buyuk saygisizlik yapmak istemiyorum
Aynen sanki biz para aldikKardesim para almadikki yalakalik yapalim
Tamamda bana ne haksizlik yapiyon burdaLan gidin konuyu okuyun oyle yorum yapin paranin lafini yapan ben dgilim agzima dahi parayi telafuz etmedim.
Cigeri bes para etmez adamlsrin kullanacagi kelimeler bunlar.Ne hakki be kendi paranmış gibi konusuyorsun sanki emek harcadı paraya 10 tl veriyim de ağlama haydi
Haydi yol al küfür etmek yasakUlan ne yvsak adamlarsiniz konuyu bile bilmiyorsunuz yorum yapiyorsunuz @Serhatcann sen sahitsin bu adamin yaptigi ayip degil mi?
Lan benim aleyhime ne diye yorum yapiyosunuz o zaman hayirdir konuyu biliyonuz mu?Kardesim para almadikki yalakalik yapalim
Benim cigerim ne kadar eder bilmem ama senin ki 10 tl ve küfür eden sensin ben degilimCigeri bes para etmez adamlsrin kullanacagi kelimeler bunlar.
Agladigin icinLan benim aleyhime ne diye yorum yapiyosunuz o zaman hayirdir konuyu biliyonuz mu?
Kes lan yalaka kpekler.Haydi yol al küfür etmek yasak
@kumarbaz Kanka küfür etmesine izin verecek misin daha 10 tl için kendini satar buKes lan yalaka kpekler.
Uzgun konusalim o zamanLan benim aleyhime ne diye yorum yapiyosunuz o zaman hayirdir konuyu biliyonuz mu?
Ne gerek var bu sozlereKes lan yalaka kpekler.