Yapamayacahin şeyleri deme ufaklık birazdan bani yersin karşımda edemeyeceğin şeyleri konuşma bebeUlan serefsz kansiz senin o agzni skerm.
Yapamayacahin şeyleri deme ufaklık birazdan bani yersin karşımda edemeyeceğin şeyleri konuşma bebeUlan serefsz kansiz senin o agzni skerm.
@fiorino21 Ne kadar daha küfür yememiz lazimUlan serefsz kansiz senin o agzni skerm.
Aglaaaaaaaa 10 tl atmayacam sana aglaaLan gerizekali herif etkinlik burada degildi cunku adam yvsaklik yapip dansoz gibi kivirip bonushooddaki etkinligi buraya tasimiz amg kepazeleri gidin konuyu okuyun Alah belanizi versin.
Belama okuma yaaa okuma bonushoodaaaa giris yoktu girusLan gerizekali herif etkinlik burada degildi cunku adam yvsaklik yapip dansoz gibi kivirip bonushooddaki etkinligi buraya tasimiz amg kepazeleri gidin konuyu okuyun Alah belanizi versin.
Iki saattir küfür eden sensin ve sen bana bir şey yapamazsin çünkü 18 yaşında ergen bebesin belliKarsina gelip senin o serefini skerim senin gibi kansiz tek bir kelimem yok
Ne anlasin akıl mi var bundaBelama okuma yaaa okuma bonushoodaaaa giris yoktu girus
Olmuyorum napacan dovecen mi😂😂😂Sen konuyu bilmiyorum dedin sonra benim aleyhime yorum yapmayacaksiniz akilli olun biraz.
20 lira vereyim de beni dövme nolurSen konuyu bilmiyorum dedin sonra benim aleyhime yorum yapmayacaksiniz akilli olun biraz.
Tamam kapa konuyu.Sen konuyu bilmiyorum dedin sonra benim aleyhime yorum yapmayacaksiniz akilli olun biraz.
Gerek varmi bu sozlerrNe anlasin akıl mi var bunda
Adam bize o kadar küfür etti ben bisey demedim susalım o zaman biz küfür edip dursunGerek varmi bu sozlerr
Eline sağlık reis sabahtan beri küfür ediyordubeyler kusura bakmayin biraz geç kaldım hakkini verdim
Naplim reis ban mi yiyrlimAdam bize o kadar küfür etti ben bisey demedim susalım o zaman biz küfür edip dursun
Azdaha gelmesen bende ban yiyebilirdim☺beyler kusura bakmayin biraz geç kaldım hakkini verdim
Ben zaten küfür etmedim sadece ağzının payını verdimNaplim reis ban mi yiyrlim
Eyvallah reisGereği yapıldı kısıra bakmayın