KUPON 100 TL İLE BAŞLAYALIM

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Bu forumun amacı nedir tam söleyebilir misiniz? Ben öle kaba tabirleri yapmam asla da forumun amacı bu değil sanki sadece yapılan şey forumun amacına uygun değil amaç nedir onu çözemedim hala:)
Adam etkinlik yapmıyor diye napalım çarmığa mı gerelim idam mı edelim ? Burası bir forum etkinliğini yapan yapar yapmayanda yapmaz arkadaşlar bu kadar basit

Low6734

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Adam etkinlik yapmıyor diye napalım çarmığa mı gerelim idam mı edelim ? Burası bir forum etkinliğini yapan yapar yapmayanda yapmaz arkadaşlar bu kadar basit
Siz beni yanlış anladınız elbette yapmaz tabi ben öyle bişey demedim ki dememde zaten sadece bu arkadaşın yaptığı çok tuhaf geliyor ben onu ifade etmek istedim:)

lazio34

Guest
Sen böyle devam et
Emre dahil olmayım dedim ama sanane be kardeşim girme konuya ister yapar ister yapmaz yaptığı günlere ben zaten şahidim. Keyfi bilir zorla etkinlik mi yaptıralım. Yazma konuya görme olsun bitsin. Hadi daha adamın konusunu kirletmeden gidelim burdan. Yazma daha bu konuya aga.
Adam kuponunu paylaşıyor belki totem yapıyor belki başka bir şey kimsenin karışma hakkı yok.

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Emre dahil olmayım dedim ama sanane be kardeşim girme konuya ister yapar ister yapmaz yaptığı günlere ben zaten şahidim. Keyfi bilir zorla etkinlik mi yaptıralım. Yazma konuya görme olsun bitsin. Hadi daha adamın konusunu kirletmeden gidelim burdan. Yazma daha bu konuya aga.
Adam kuponunu paylaşıyor belki totem yapıyor belki başka bir şey kimsenin karışma hakkı yok.
TM

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Rica ederim kardeşim sen hiç yoktan netsin konuşmadan belli ama diğer mod laf söylemeye gerek kalmadan ban atmayi öğrenmiş neyse ben teşekkür ederim sana kirletmwywlim burayı 😂😂

lazio34

Guest
Rica ederim kardeşim sen hiç yoktan netsin konuşmadan belli ama diğer mod laf söylemeye gerek kalmadan ban atmayi öğrenmiş neyse ben teşekkür ederim sana kirletmwywlim burayı 😂😂
İşte bunu yapma tahrik etme insanları. Bu şekil konuştuğun zaman haksız sen oluyosun hem de yakışmıyor sana. Senin konuda konuşuruz

atmaziya

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Sen beyin yerine saman taşıyorsan mod ne yapsın

atmaziya

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Adam etkinlik yapar yapmaz sana mı soracak sen kimsin herkese salça oluyorsun özürlümüsün sen

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
bol şans ustam

Tayfun11

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye