Sen böyle devam etkimse etkinlik yapmak zorunda değil
Sen böyle devam etkimse etkinlik yapmak zorunda değil
Elbette bunu konuda haklısın ama forumun amacı bu değildi burdaki amacın nedir onu anlayamadım kaç zamandır görüyorum çünkü senikimse etkinlik yapmak zorunda değil
Adam etkinlik yapmıyor diye napalım çarmığa mı gerelim idam mı edelim ? Burası bir forum etkinliğini yapan yapar yapmayanda yapmaz arkadaşlar bu kadar basitBu forumun amacı nedir tam söleyebilir misiniz? Ben öle kaba tabirleri yapmam asla da forumun amacı bu değil sanki sadece yapılan şey forumun amacına uygun değil amaç nedir onu çözemedim hala![]()
Siz beni yanlış anladınız elbette yapmaz tabi ben öyle bişey demedim ki dememde zaten sadece bu arkadaşın yaptığı çok tuhaf geliyor ben onu ifade etmek istedimAdam etkinlik yapmıyor diye napalım çarmığa mı gerelim idam mı edelim ? Burası bir forum etkinliğini yapan yapar yapmayanda yapmaz arkadaşlar bu kadar basit
Emre dahil olmayım dedim ama sanane be kardeşim girme konuya ister yapar ister yapmaz yaptığı günlere ben zaten şahidim. Keyfi bilir zorla etkinlik mi yaptıralım. Yazma konuya görme olsun bitsin. Hadi daha adamın konusunu kirletmeden gidelim burdan. Yazma daha bu konuya aga.Sen böyle devam et
TMEmre dahil olmayım dedim ama sanane be kardeşim girme konuya ister yapar ister yapmaz yaptığı günlere ben zaten şahidim. Keyfi bilir zorla etkinlik mi yaptıralım. Yazma konuya görme olsun bitsin. Hadi daha adamın konusunu kirletmeden gidelim burdan. Yazma daha bu konuya aga.
Adam kuponunu paylaşıyor belki totem yapıyor belki başka bir şey kimsenin karışma hakkı yok.
Rica ederim kardeşim sen hiç yoktan netsin konuşmadan belli ama diğer mod laf söylemeye gerek kalmadan ban atmayi öğrenmiş neyse ben teşekkür ederim sana kirletmwywlim burayı 😂😂
bol sansÜST ÜSTE OYNARSAN KAYBEDERSİN..
KENDİNE LİMİT KOY..
BENİM LİMİT 500.
Yapacak bişey yok dostumSiz beni yanlış anladınız elbette yapmaz tabi ben öyle bişey demedim ki dememde zaten sadece bu arkadaşın yaptığı çok tuhaf geliyor ben onu ifade etmek istedim![]()
İşte bunu yapma tahrik etme insanları. Bu şekil konuştuğun zaman haksız sen oluyosun hem de yakışmıyor sana. Senin konuda konuşuruzRica ederim kardeşim sen hiç yoktan netsin konuşmadan belli ama diğer mod laf söylemeye gerek kalmadan ban atmayi öğrenmiş neyse ben teşekkür ederim sana kirletmwywlim burayı 😂😂
Sen beyin yerine saman taşıyorsan mod ne yapsınRica ederim kardeşim sen hiç yoktan netsin konuşmadan belli ama diğer mod laf söylemeye gerek kalmadan ban atmayi öğrenmiş neyse ben teşekkür ederim sana kirletmwywlim burayı 😂😂
UzatmaAdam etkinlik yapar yapmaz sana mı soracak sen kimsin herkese salça oluyorsun özürlümüsün sen
Tebrikler 92 😄ÜST ÜSTE OYNARSAN KAYBEDERSİN..
KENDİNE LİMİT KOY..
BENİM LİMİT 500.