@qnurcan papara bekliyorum. 21:15 e kadar bekliyorum 21:15 ten sonra atarsan hakkini kaybedersin.
kaybol burdanKacirdikmii
başkan bi cigara parası varmi hahahaAptal kaybol burdan![]()
Beyler adam yaptı etkinliğini bitti gitti. İşler başka noktalara gelmesin ve açık açık para istemeyelim lütfen![]()
Tebrikler başkanAttım başkan özelden
yok başkan şaka diyom ya espri demi yapmayak gulen olmadi valla iyi espri yapmamışımBeyler adam yaptı etkinliğini bitti gitti. İşler başka noktalara gelmesin ve açık açık para istemeyelim lütfen![]()
Neyse sen de bana at reis 😄Beyler adam yaptı etkinliğini bitti gitti. İşler başka noktalara gelmesin ve açık açık para istemeyelim lütfen![]()
@1985turbo sana çıkmadı mı tuhhh kaçırdınBeyler adam yaptı etkinliğini bitti gitti. İşler başka noktalara gelmesin ve açık açık para istemeyelim lütfen![]()
1000 TL çektim daha dünOooo @Hmdbjk başkan sen mi Atacan olur teşekkür ederim 😂
Tebrikler 👏 papara atiym mu1000 TL çektim daha dün
Yok etkinlik harici kimseye papara istemiyorum KUSURA BAKMASİN kimseTebrikler 👏 papara atiym mu
Eyvallah kirveBurdaki tayfayı not ettim bugün olması için cevap bekliyom hala. Bugüne yetişmezse en geç yarına güzel bi etkinliğim olacak sizlere valla bugün çok niyetliydim yoksa. Ama yapacağım etkinlikte sizlere öncelik tanıyacağım![]()