ETKİNLİK 2 KISIYE 20 TL SANS PARASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Deseydi kardeşler durum yok atamiyomm lafını eden olmazdı yok pazartesi yok cumartesi Kemal Sunal'ın salakosuna döndü iş

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Herkes kendi karakterine yakışanı yapar kirvem. 10 20 tl için karakterini,gururunu satacak adamlar bizden uzak dursun. Bunu sermet için değil genel olarak dolandıran herkes için diyom
Kirve burada en çok etkinlik yapan bir kaç kişiden biri bendim kimsenin ne bende parası kaldı isteyenide kırmadım bunu yapacak kadar karektersiz ise onun adamlığı

erosss

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
bende sermetin bi yanlış yaptığını görmedim son olay haricinde

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
Vallahi bugün yapacaktım akşam güzel maçlar var o zaman yaparız dedik. Sonrasında yarına kalma durumu olunca başlık açıp sizleri bekletmek boşa umut vaadetmek istemedim. Şu saniye kesinleşse açar yağarım
nba ya yaparsan ben katılamam yinede biol sans dilerim

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Kirve burada en çok etkinlik yapan bir kaç kişiden biri bendim kimsenin ne bende parası kaldı isteyenide kırmadım bunu yapacak kadar karektersiz ise onun adamlığı
Aynen öyle köylüm. 10 20 tl kimseyi zengin fakir yapmaz. Kimin ne olduğu ortaya çkıyor

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
nba ya yaparsan ben katılamam yinede biol sans dilerim
Yok nba değil mantık şu yaptığım zaman. 10 kişi var burda mesela senin adın çıktı. Bir maç söyleyecen 1.50 orandan atıorum. Bende 50 tl basacam kazanırsa 75 olacak 25 tl senin etkinlik kazancın. 50 tl ile bu sefer sıra baikasına geçecek mantık bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...