İsyankar sordu çoğunluk takip etmiş hepsini alıyımmı diye etkinlik sahibi evet dedi dostumben söyleyim mi neden . Cünkü begenilip gecildi takipte olmayanlar listeye alındı
İsyankar sordu çoğunluk takip etmiş hepsini alıyımmı diye etkinlik sahibi evet dedi dostumben söyleyim mi neden . Cünkü begenilip gecildi takipte olmayanlar listeye alındı
İsyankar sordu çoğunluk takip etmiş hepsini alıyımmı diye etkinlik sahibi evet dedi dostum
Benimkinide ekle altına 😄@Akdgn006 geçen gün kondu benim etkinliğimden kazanmıştı, mesajlarda buldum. Atıyorum özelden
abi en basta sans dileyen ve takip eden denildi . O zaman sözünde durmadı bu adamİsyankar sordu çoğunluk takip etmiş hepsini alıyımmı diye etkinlik sahibi evet dedi dostum
Paranın nasıl dagitilacagina bile karar veriyor millet etkinlik sahibi istediği şekil dağıtırİsyankar sordu çoğunluk takip etmiş hepsini alıyımmı diye etkinlik sahibi evet dedi dostum
Kafası güzel boşver olan olduabi en basta sans dileyen ve takip eden denildi . O zaman sözünde durmadı bu adam
snane krdeşim bnm hakkımda knusmuycaksın tm mı ?Paranın nasıl dagitilacagina bile karar veriyor millet etkinlik sahibi istediği şekil dağıtır
Kardeşim neyi uzatıyorsun ki? Teşekkür edeceksen et tebrik edeceksen et, etkinlik sahibine soruldu o da tamam dedi. Çekildi bitti germe ortamıabi en basta sans dileyen ve takip eden denildi . O zaman sözünde durmadı bu adam
Sabahtan beri ağlıyon yine yeter 20 lira için bi susmadinsnane krdeşim bnm hakkımda knusmuycaksın tm mı ?
Benmiabi en basta sans dileyen ve takip eden denildi . O zaman sözünde durmadı bu adam
Etkinlik yapan adam soğuyor bunlar yuzundenKardeşim neyi uzatıyorsun ki? Teşekkür edeceksen et tebrik edeceksen et, etkinlik sahibine soruldu o da tamam dedi. Çekildi bitti germe ortamı
bu durum seni ne alakadar ediyorSabahtan beri ağlıyon yine yeter 20 lira için bi susmadin
evet dostum en basta dedigin neden olmadı
Biliyordum Boyle olacagini.
kanıtlayim mi ?Ben takıp şart falan demedim şans dileyen takip edeni al dedim oda çoğu kisi takip etmis şans dilemiş dedi bende tamm dedim bu yani kim sözünde durmamış parlarinida gonderdik
Seni etkinlik sahibinin parasini kendi paran saniyon o Seni ne alakadar ediyorsa benide alakadar ediyor.adam dağıtım yapmak istemiş sizin gibiler yüzünden insanin dağıtım yapası kalmıyor.her ortamda her etkinlikte sorunlusun.deminden beri aynı şeyleri diyip duruyorsun etkinlik sahibinin karari para onun istediği şekil dağıtırbu durum seni ne alakadar ediyor
Kanıtlakanıtlayim mi ?