Ben çekiş yapmıyom kim gelirse onaSende bunu yedinayarlı ben ne den katılmadım sanıyorsun çıkacaklar belli idi
![]()
Ben çekiş yapmıyom kim gelirse onaSende bunu yedinayarlı ben ne den katılmadım sanıyorsun çıkacaklar belli idi
![]()
Obür gün gelince okusun 😂😂😂
Sende haklısınVallahi de billahi de banlamam kimseyi kolay kolay ama canıma yetti, her etkinlik sonu tartışma ile bitiyor. Uyarıyorum takmıyor.
Tövbe tövbeÖnüme geleni veriyorum 😂😂
bak dosdum uzatmanin bir anlami yok sen beni listeye almadin ilk attigin listede saat 03.06 bunda 03.45 mevzu listeye girip girmemek degil hakksizlik anladinmi cikmak veya cikmamakta degil neyse sen onu yapicaksin hak bunu gerektirir@TheGodfather gercekten beni uzdun.Ekli dosyayı görüntüle 5800iyi baksana.
İptal et üyeliğiniSende haklısın
Etkinlik sahibine hesap soruyor, onu geçtim özel mesaj ifşalıyor hadi onuda geçtim ifşaladığı şey doğru olsa bari. Kimse kusura bakmasın. Ben buradayken bu tür şeylere göz yumamam, ben değil farklı bir mod arkadaşımında yumacağını sanmıyorum
Konu acmistim 😁Vallahi de billahi de banlamam kimseyi kolay kolay ama canıma yetti, her etkinlik sonu tartışma ile bitiyor. Uyarıyorum takmıyor.
Kanka nasıl başlamak zevkli miVallahi de billahi de banlamam kimseyi kolay kolay ama canıma yetti, her etkinlik sonu tartışma ile bitiyor. Uyarıyorum takmıyor.
Ben de şaka yapıyorum makine miyim😄😄Tövbe tövbeyok ben şaka yapıyorum zaten
![]()
Kaç gün 🙏Vallahi de billahi de banlamam kimseyi kolay kolay ama canıma yetti, her etkinlik sonu tartışma ile bitiyor. Uyarıyorum takmıyor.
3 gunKaç gün 🙏
Ben geldim hile var demekki 😄Ben çekiş yapmıyom kim gelirse ona
Hani nerde 😂Konu acmistim 😁
Kaç gün 🙏
Sonuna geldin durumunda açıkladımBen geldim hile var demekki 😄
Vaab yüreği dayanmazKıyamadım yinede 2
Onay beklioHani nerde 😂