Kankam 25 dedi konu error25 en güzeli![]()
kanka 2 bira bi cips işte d.Kankam 25 dedi konu error
Hahakanka 2 bira bi cips işte d.
Bol şans 😄bütün etkinliklerde 4-0 girdim psg ye 5-0 bitti allah belalarını versin şimdi içiodum valla d. dünyanın bonusu gelcekti 2 etkinliği bildim sadece o kadar etkinlikten onlarda daha eklemedi yarın mucize doktor var bari ona yetişse bira içerken izlemesi sarıo
Dedim sana gündüz hezimet olurbütün etkinliklerde 4-0 girdim psg ye 5-0 bitti allah belalarını versin şimdi içiodum valla d. dünyanın bonusu gelcekti 2 etkinliği bildim sadece o kadar etkinlikten onlarda daha eklemedi yarın mucize doktor var bari ona yetişse bira içerken izlemesi sarıo
Kanka yürü hadi gidelim bira içmeye 😂bütün etkinliklerde 4-0 girdim psg ye 5-0 bitti allah belalarını versin şimdi içiodum valla d. dünyanın bonusu gelcekti 2 etkinliği bildim sadece o kadar etkinlikten onlarda daha eklemedi yarın mucize doktor var bari ona yetişse bira içerken izlemesi sarıo
valla 5 gün daha antalyadayım istanbulda gelcem sonra dasdas içeriz orda ama erkenden içelim diosan ben telepatiyle içebiliyorum o yeteneğim var kanka sen yolla biralarıKanka yürü hadi gidelim bira içmeye 😂
1 lira tuzlu cekirdek 😅kanka 2 bira bi cips işte d.
Geldiğinde söz sana sınırsız bira cips 😍😍😂valla 5 gün daha antalyadayım istanbulda gelcem sonra dasdas içeriz orda ama erkenden içelim diosan ben telepatiyle içebiliyorum o yeteneğim var kanka sen yolla biralarıasdsa
Açsan aç karnını doyur önce biranı sonra içersinya modlarrr insnlar aç aç bira yok içmeye d.bira dağıtın
kanka cips 4.5 lira1 lira tuzlu cekirdek 😅
Kanka ben bira içince doyuyorum d.dsadas benim besin kaynağım biraAçsan aç karnını doyur önce biranı sonra içersin![]()
Peynirle bira mi 😅kanka cips 4.5 lira50 kuruşa çekirdek yok aslında peynirle seviom ben peynirde pahalı ya d.sadsa
Eminmisin hahahaGeldiğinde söz sana sınırsız bira cips 😍😍😂