😃Tanımam mı çetin canpolat bu isyankar ama 50ye yakın multisi vardır buna altın portakal dolandırıcılık ödülü verdik
😃Tanımam mı çetin canpolat bu isyankar ama 50ye yakın multisi vardır buna altın portakal dolandırıcılık ödülü verdik
Bilader ben borcum olan adamlara paralarını verdi mi verdim sen niye c.akallik yapıyorsun.Tanımam mı çetin canpolat bu isyankar ama 50ye yakın multisi vardır buna altın portakal dolandırıcılık ödülü verdik
Sen nasıl bi haysiyetsiz bi k.opeksin ya insanda biraz haysiyet olur 50 tane multim VAR hemde sen nasıl bi itsinTanımam mı çetin canpolat bu isyankar ama 50ye yakın multisi vardır buna altın portakal dolandırıcılık ödülü verdik
Kardesim namını nasıl yaydiysan ole devam eder artik kimseye güven veremessin arkadaş haklıBilader ben borcum olan adamlara paralarını verdi mi verdim sen niye c.akallik yapıyorsun.
Bilader sen bu girme araya bilip bilmeden her bo.ka inanmayin sanki bonushoodda geziyorsunuz. Her bo.ka olan bi toplum VAR.Kardesim namını nasıl yaydiysan ole devam eder artik kimseye güven veremessin arkadaş haklı
Ne oldu c.akal it kopek soylediklerim dogruya ne oldu battimi laflarim.
Bonushood kullaniciyim😃Bilader sen bu girme araya bilip bilmeden her bo.ka inanmayin sanki bonushoodda geziyorsunuz. Her bo.ka olan bi toplum VAR.
görmedim nerde küfür edildi hemen gerekeni yapayımBu forumda küfür serbest herhalde bizde edelim mi
tekrarı halinde ban yiyecektir.Bu forumda küfür serbest herhalde bizde edelim mi
İyi bende söveyim o zamantekrarı halinde ban yiyecektir.
Tekrarı halinde ban amaİyi bende söveyim o zaman
Bu forumda insanlara kafasına göre iftira atiyorsa bende iftira atayim.Bu forumda küfür serbest herhalde bizde edelim mi
Lan oğlum cem uzan jet fadıl bide senBu forumda insanlara kafasına göre iftira atiyorsa bende iftira atayim.
Seni mi dolandırdıLan oğlum cem uzan jet fadıl bide sen
Burdanda bi cacık olmaz siz takılınuyarildi tekrarı halinde kalıcı ban yiyecek
@ISYANKAR