Ayneno 50 lerden bi yol olmaz ugrasmayin sigara bira alin kendinizs harcayin kumara degil beylerr!!
Ayneno 50 lerden bi yol olmaz ugrasmayin sigara bira alin kendinizs harcayin kumara degil beylerr!!
Millet siteye gitti bile or.... yemin tutmazmis😁o 50 lerden bi yol olmaz ugrasmayin sigara bira alin kendinizs harcayin kumara degil beylerr!!
Kumarbaz kardeşimizide görmeni isterdik kendisi çok sevdiğimiz bir arkadaşımızo 50 lerden bi yol olmaz ugrasmayin sigara bira alin kendinizs harcayin kumara degil beylerr!!
😀 @Mahonii cekmi görsünde utansin 🙂o 50 lerden bi yol olmaz ugrasmayin sigara bira alin kendinizs harcayin kumara degil beylerr!!
baba o bana inanana kadar para yok her ay yapariz boyle bi etkinlikKumarbaz kardeşimizide görmeni isterdik kendisi çok sevdiğimiz bir arkadaşımız
O cakal kanka zaten😀 @Mahonii cekmi görsünde utansin 🙂
Büyüksün başkanbaba o bana inanana kadar para yok her ay yapariz boyle bi etkinlik)
inandim da 😀baba o bana inanana kadar para yok her ay yapariz boyle bi etkinlik)
Bendende istedi bugün 3 üncü isteyisi benden TGCValla adını paylaşmıycam adam parayı batırmış 10 lira atarmısın diye de bana yazmış![]()
1907, Fenerbahçe li adam yalan konuşmazbaba o bana inanana kadar para yok her ay yapariz boyle bi etkinlik)
beşiktaş adamdir 😀1907, Fenerbahçe li adam yalan konuşmaz) ama isterdim şahsen o da alsın
Atma aga atma hahahaha 😂beşiktaş adamdir 😀
Burasi ama kaldi mi bilmiyorum sana@Mahonii geldim burası mı olay yeri 😂😂😅
Yolla gelsintoplanin son kuponu yaptim bende 4 kişi 10 dagitam gelirse 🙁
Bana kalmasın sahte olmasın siz alın da 😅😂Burasi ama kaldi mi bilmiyorum sana