Yazmiyorlar bile yaziklar olsun ne ara sizde battiniz
😅😅
Sol de america der susarim..
Hey yawrum hey hala konuşuyor görüyon dimiSol de america der susarim..
Arsenal yenilirken cevirir dedigimde benle dalga gectiler. Simdi sol de america der uzerine sana iyi geceler derim bilader
Bunlar hep böyle yuzleri varHey yawrum hey hala konuşuyor görüyon dimi
TofitaBunlar hep böyle yuzleri var
Valla dedi adam 0-0 ken oynayacaktım sonra 2 maça birer gol aldım ama tek buna oynasam oran daha yüksekti 😂D
: sol de america dedin adamlar 3tane gol attılar @Boss94 biat ediceksiniz bana king diceksiniz bana
![]()
reis bak bu kupon bets10'un etkinligi için üstünde durmadan en basit en olur kuponunu yaptım akşam benle inatlaştılar bir kupon daha çıkardım üstelik o daha da zor 20tl'e 700tl veriyodu şimdi bir gol kaldı kazanmasınaValla dedi adam 0-0 ken oynayacaktım sonra 2 maça birer gol aldım ama tek buna oynasam oran daha yüksekti 😂
Abi bi kuponda bana yap abi ocakta yemeğim kaldı tüpüm bitti abi 😂😂😂reis bak bu kupon bets10'un etkinligi için üstünde durmadan en basit en olur kuponunu yaptım akşam benle inatlaştılar bir kupon daha çıkardım üstelik o daha da zor 20tl'e 700tl veriyodu şimdi bir gol kaldı kazanmasına![]()
hahahahaha şansım yaver gitti diyelim yaa ama bu bets10daki kuponların çogunu getirtiyorum ama oran ben tatmin etmedigi için riske giriyorm başkası girmez alır kazanırAbi bi kuponda bana yap abi ocakta yemeğim kaldı tüpüm bitti abi 😂😂😂
Gündüz ilk paylaştığında daha yeni uyanmıştım bu ne yaa aman pırt diyip geçtim kuran çarpsın 😂😂 bundan sonra takipteyim 😂😂hahahahaha şansım yaver gitti diyelim yaa ama bu bets10daki kuponların çogunu getirtiyorum ama oran ben tatmin etmedigi için riske giriyorm başkası girmez alır kazanır
oynamadın ya gelir bundan snra takip ettiklerin gelmezGündüz ilk paylaştığında daha yeni uyanmıştım bu ne yaa aman pırt diyip geçtim kuran çarpsın 😂😂 bundan sonra takipteyim 😂😂
Haklısın denir öyle ama ses etmeden el altından at bana yapınca 😂oynamadın ya gelir bundan snra takip ettiklerin gelmezama her zaman kupon paylaşmıyorum sonra senin yüzüne param gitti demesinler diye
![]()
tmm reis eger kafama yatan olursa sana atarım kuponuHaklısın denir öyle ama ses etmeden el altından at bana yapınca 😂
Hadi iyi sabahlar görüşmek üzere 😊😊tmm reis eger kafama yatan olursa sana atarım kuponubi kişi daha var onada atacam
ama önce gidip yatayım kardo
![]()