KUPON Bana göre günün banko maçları hatta kuponu da diyebilirim

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yazmiyorlar bile yaziklar olsun ne ara sizde battiniz

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
50 liramda gitti ne diyim ya Allah belalarini versin adiler

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Tofita cikar vur masaya 😅😅😅😅

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
:D:D:DD:D: sol de america dedin adamlar 3tane gol attılar @Boss94 biat ediceksiniz bana king diceksiniz bana :D

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Valla dedi adam 0-0 ken oynayacaktım sonra 2 maça birer gol aldım ama tek buna oynasam oran daha yüksekti 😂
reis bak bu kupon bets10'un etkinligi için üstünde durmadan en basit en olur kuponunu yaptım akşam benle inatlaştılar bir kupon daha çıkardım üstelik o daha da zor 20tl'e 700tl veriyodu şimdi bir gol kaldı kazanmasına :D

lazio34

Guest
reis bak bu kupon bets10'un etkinligi için üstünde durmadan en basit en olur kuponunu yaptım akşam benle inatlaştılar bir kupon daha çıkardım üstelik o daha da zor 20tl'e 700tl veriyodu şimdi bir gol kaldı kazanmasına :D
Abi bi kuponda bana yap abi ocakta yemeğim kaldı tüpüm bitti abi 😂😂😂

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Abi bi kuponda bana yap abi ocakta yemeğim kaldı tüpüm bitti abi 😂😂😂
hahahahaha şansım yaver gitti diyelim yaa ama bu bets10daki kuponların çogunu getirtiyorum ama oran ben tatmin etmedigi için riske giriyorm başkası girmez alır kazanır

lazio34

Guest
hahahahaha şansım yaver gitti diyelim yaa ama bu bets10daki kuponların çogunu getirtiyorum ama oran ben tatmin etmedigi için riske giriyorm başkası girmez alır kazanır
Gündüz ilk paylaştığında daha yeni uyanmıştım bu ne yaa aman pırt diyip geçtim kuran çarpsın 😂😂 bundan sonra takipteyim 😂😂

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Gündüz ilk paylaştığında daha yeni uyanmıştım bu ne yaa aman pırt diyip geçtim kuran çarpsın 😂😂 bundan sonra takipteyim 😂😂
oynamadın ya gelir bundan snra takip ettiklerin gelmez :D:D:D:D ama her zaman kupon paylaşmıyorum sonra senin yüzüne param gitti demesinler diye :)

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Edebiyat yapma bize edebiyat yapma