kanka adamlar benden önce vardı sonuçta hak gecmesinBen sözümü yemem
kanka adamlar benden önce vardı sonuçta hak gecmesinBen sözümü yemem
Daha güzel gunlereeeSaat 12 gubu gekir para allaja emanet olun güzel gündü hasan saol ugurlu ya
Etkinkik benim😝😝kisteyi yaptım sıkıntı yokSaat 12 gubu gekir para allaja emanet olun güzel gündü hasan saol ugurlu ya
başkan rolling yapmasan bile kuponu at takip ederim hayırlı geceler herkeseSaat 12 gubu gekir para allaja emanet olun güzel gündü hasan saol ugurlu ya
İstersen paparamı atayım bana at dağıtayım?Etkinkik benim😝😝kisteyi yaptım sıkıntı yok
Bemğm etkünkime ben karar verim reis sende bizdensin ven ayırım yspmsm kisteyi ysptım jsl gecmesin diye tiyazdimkanka adamlar benden önce vardı sonuçta hak gecmesin
hayırlı gecelerSaat 12 gubu gekir para allaja emanet olun güzel gündü hasan saol ugurlu ya
emeğine sağlık kardeşim kalbi temiz bir insansin hep yüzüm gülsüm iyi geceler allaha emanet olunBemğm etkünkime ben karar verim reis sende bizdensin ven ayırım yspmsm kisteyi ysptım jsl gecmesin diye tiyazdim
Allaha rmanetsin o zamanBemğm etkünkime ben karar verim reis sende bizdensin ven ayırım yspmsm kisteyi ysptım jsl gecmesin diye tiyazdim
Sen bunda yoktun reis benlik depil canere söyle ben kiate yaptım üzg0nüm para mesele değil prensipMurat Caner ortalığı karıştırdı bende dahil olmuştum ama reis 20 TL ile batmazsin bol şanslar bol kazançlar
Ey 6 jisiye 120 atıcam canere kisteyi verşrim papaso olmayan yazdırsın onaSen bunda yoktun reis benlik depil canere söyle ben kiate yaptım üzg0nüm para mesele değil prensip
Ey 6 jisiye 120 atıcam canere kisteyi verşrim papaso olmayan yazdırsın ona