Dün geceden sonra bol bol iç çamaşırı getirirdim sana 😀Valla abi az kalsin sen silivriye gelecektin. 😅😅
Dün geceden sonra bol bol iç çamaşırı getirirdim sana 😀Valla abi az kalsin sen silivriye gelecektin. 😅😅
Valla resmen filmden sahne gibiydi 😅Dün geceden sonra bol bol iç çamaşırı getirirdim sana 😀
Benim hisarustunden bi tanidik vardiHarbiden görev edinir kendine o kahraman biz malulen emekli ondan sonra 😀😀
Hayattaki şansını orda kullanmis 😅Benim hisarustunden bi tanidik vardi
Kopruden atladi olmedi herif
Montu ruzgardan parasut etkisi yapmis
Yuzerek cikmis kenara dondum aq diyordu![]()
Valla gülüyorum ama iyi sıkıntı çıkmadı kadro çok tehlikeliydiValla resmen filmden sahne gibiydi 😅
Yapma ya o korku ona yetmiştir ama aklı gitmiştir😀Benim hisarustunden bi tanidik vardi
Kopruden atladi olmedi herif
Montu ruzgardan parasut etkisi yapmis
Yuzerek cikmis kenara dondum aq diyordu![]()
Ne haltlar karistirdiniz 😂Valla gülüyorum ama iyi sıkıntı çıkmadı kadro çok tehlikeliydi
Abi sen bide bana sor ne sahneydi kendi kendime bende gülüyorum nasil yatirdilar ulan bizi diye😅Valla gülüyorum ama iyi sıkıntı çıkmadı kadro çok tehlikeliydi
Benlik bi durum yok ben ziyaretçi kartımı alır ihtiyaçları karşılardım @Boss94Ne haltlar karistirdiniz 😂
Osmanin yine gorevi tehlikeymisBenlik bi durum yok ben ziyaretçi kartımı alır ihtiyaçları karşılardım @Boss94
Sezon bitti ama kışı Silivri de geçircekti 😀😀Osmanin yine gorevi tehlikeymis![]()
Bilekler mos mor oldu ama nasıl olucak😀Ya bildiğin senaryoya denk geldik kapida arabadan indim kafamda silah yat yere yat ne oluyo demeye kalmadan ters kelepce kapinin onunde yatirdilar bizi plaka son harfinden adamlar yanlışlıkla bizi yatirdi
AhahahYa bildiğin senaryoya denk geldik kapida arabadan indim kafamda silah yat yere yat ne oluyo demeye kalmadan ters kelepce kapinin onunde yatirdilar bizi plaka son harfinden adamlar yanlışlıkla bizi yatirdi
Hala aciyor valla sovdum diye ibne cok sıktıBilekler mos mor oldu ama nasıl olucak😀
Korkmadim çünkü birsey olmayacagini biliyordum sadece babama ve mahalleye rezil olduk polis babami aradi kac kere özür diledi numarasini verdi birseye ihtiyaç olursa ara amca vs vs 😅Ahahah
Gecmis olsun
Hayat film seridi gibi akti mi gozlerinin onunden![]()
Baban bi an dusunmustur oglan hayirsiz cikti galiba diye 😂Korkmadim çünkü birsey olmayacagini biliyordum sadece babama ve mahalleye rezil olduk polis babami aradi kac kere özür diledi numarasini verdi birseye ihtiyaç olursa ara amca vs vs 😅
Düşünmek mi yerde yatarken tepemde tu senin allah belani versin diyodu 😅😅 ulan varya komedi idi 25 yaşında idik yeminle 15 - 21 yas araliginda gayri mesur yapmadigimiz bir sey kalmadi hic ne kelepce ne karakol yüzü görmüştük simdi bedavadan kelepce yedik dukkani aldiklarinda bile kelepce falan takmadilsr normal bildigin muhabbet ederek gittik karakola arkadas gibi 😅 karakola götürmedi ibneler bizi uzerimizden govde gösterisi yaptilar millete karakolun bahçesinde kelepceyi çıkartıp kusura bakmayin deyip gönderdilerBaban bi an dusunmustur oglan hayirsiz cikti galiba diye 😂
Usta yatar tutar basket ama sana bir tavsiye adriyatik ligine asla oynamaYa bu basketbol kadar rezil bir oyun yok bu oyunda şike kim yok diyorsa dümen yapıyor en büyük şike basketbol da .
Allah belani versin cedevita
7De0 yapan takıma 2 ceyrek ezilerek yenildin kollariniz kopsun