KAYBETTI Basketboll Pismanlik

Boldpilot386

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Harbiden görev edinir kendine o kahraman biz malulen emekli ondan sonra 😀😀
Benim hisarustunden bi tanidik vardi
Kopruden atladi olmedi herif
Montu ruzgardan parasut etkisi yapmis
Yuzerek cikmis kenara dondum aq diyordu :)

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ya bildiğin senaryoya denk geldik kapida arabadan indim kafamda silah yat yere yat ne oluyo demeye kalmadan ters kelepce kapinin onunde yatirdilar bizi plaka son harfinden adamlar yanlışlıkla bizi yatirdi

Trgy39

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Ya bildiğin senaryoya denk geldik kapida arabadan indim kafamda silah yat yere yat ne oluyo demeye kalmadan ters kelepce kapinin onunde yatirdilar bizi plaka son harfinden adamlar yanlışlıkla bizi yatirdi
Bilekler mos mor oldu ama nasıl olucak😀

Boldpilot386

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ahahah
Gecmis olsun
Hayat film seridi gibi akti mi gozlerinin onunden :)

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ahahah
Gecmis olsun
Hayat film seridi gibi akti mi gozlerinin onunden :)
Korkmadim çünkü birsey olmayacagini biliyordum sadece babama ve mahalleye rezil olduk polis babami aradi kac kere özür diledi numarasini verdi birseye ihtiyaç olursa ara amca vs vs 😅

Boldpilot386

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Korkmadim çünkü birsey olmayacagini biliyordum sadece babama ve mahalleye rezil olduk polis babami aradi kac kere özür diledi numarasini verdi birseye ihtiyaç olursa ara amca vs vs 😅
Baban bi an dusunmustur oglan hayirsiz cikti galiba diye 😂

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Baban bi an dusunmustur oglan hayirsiz cikti galiba diye 😂
Düşünmek mi yerde yatarken tepemde tu senin allah belani versin diyodu 😅😅 ulan varya komedi idi 25 yaşında idik yeminle 15 - 21 yas araliginda gayri mesur yapmadigimiz bir sey kalmadi hic ne kelepce ne karakol yüzü görmüştük simdi bedavadan kelepce yedik dukkani aldiklarinda bile kelepce falan takmadilsr normal bildigin muhabbet ederek gittik karakola arkadas gibi 😅 karakola götürmedi ibneler bizi uzerimizden govde gösterisi yaptilar millete karakolun bahçesinde kelepceyi çıkartıp kusura bakmayin deyip gönderdiler

Nascimento

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ya bu basketbol kadar rezil bir oyun yok bu oyunda şike kim yok diyorsa dümen yapıyor en büyük şike basketbol da .
Allah belani versin cedevita
7De0 yapan takıma 2 ceyrek ezilerek yenildin kollariniz kopsun
Usta yatar tutar basket ama sana bir tavsiye adriyatik ligine asla oynama