Nolacak kirvem siteler kazanacağıja bizler kazanalım![]()
Nolacak kirvem siteler kazanacağıja bizler kazanalım![]()
hadi atarlar umarım kirveŞu maç 1.5 üst gelse bende çekim verecem 2. Yarı başında 1.5 üst aldık çok geç attılar golü
Bol şans ınsallah atarlar yaww🤕Şu maç 1.5 üst gelse bende çekim verecem 2. Yarı başında 1.5 üst aldık çok geç attılar golü
Inşallah gelir dur totem yapakİnşallah bu hafta sonu acayip kurak geçti. Zarara girdim en azından bu gelse ağzımıza bi parmak bal çalmış olacağız
Hadi buda gelir inşallah son dklarda. Allah rahatlık versin hayırlı gecelerKirve bu konu başlığı değiştikten sonra buraya atılan 8 maçta geldi bu da gelir umarım ben yatıyorum hayırlı geceler bol şanslar
GelecekHadi buda gelir inşallah son dklarda. Allah rahatlık versin hayırlı geceler
😅😅😅Adamların aralarındaki 19 maçın 17si 1.5 üst bitmiş. 1 0 biten tek maçları var oda 2017de. Çok şükür bugünde tarih yazılan maçı bulduk
Anlamıyom ki be köylüm bugün dk 80de 10 0 olan maça 13.5 alt oynamıştım 2. Yarı ortalarında. Maç 14 0 bitti. Birde anlamadığım 13 0 olan maça +4 uzatma vermiş. Golde 90+4de geliyorEv sahibi 2 yapacak
Hadi yaa 14 gol müAnlamıyom ki be köylüm bugün dk 80de 10 0 olan maça 13.5 alt oynamıştım 2. Yarı ortalarında. Maç 14 0 bitti. Birde anlamadığım 13 0 olan maça +4 uzatma vermiş. Golde 90+4de geliyor
Valla öyle aha bitti maçta niye bizi bulur bu tarihi maçlar 😂Hadi yaa 14 gol mü
Averaj lazimmis demekkii😂Valla öyle aha bitti maçta niye bizi bulur bu tarihi maçlar 😂
Iyiiu gecelerBende yatayım fazla zorlamanın anlamı yok. Hadi iyi geceler hepinize![]()