Ben yanlis anlamişim kardesim modlardan bahsediyosun sandim sorryhayırdır kardeş? Betvur desteğe sen mi bakıyosun?
Ben yanlis anlamişim kardesim modlardan bahsediyosun sandim sorryhayırdır kardeş? Betvur desteğe sen mi bakıyosun?
Ben yanlis anlamişim kardesim modlardan bahsediyosun sandim sorry![]()
Küçük bir miktar icin neden boyle yapildi acaba sponsor oluyorsun cebinden birseyler cikiyor 200 400 tl gibi siteler icin sakız parasini ödemiyorsun enteresaneyvallah hocam. Ne moda ne adminlere laf yaparm ben ama bu destek çok lafı hakediyor gibi.. İnşallah arkadaş alır ödemeyi o da rahatlar forumda emek verenlerde
Mutlunun miktar o kadar az değil diye tahmin ediyorum. O biletlere yüksek yatırmış gördüğüm kadarıyla çekimde yüksektir benceKüçük bir miktar icin neden boyle yapildi acaba sponsor oluyorsun cebinden birseyler cikiyor 200 400 tl gibi siteler icin sakız parasini ödemiyorsun enteresan
Benim aklimda 319 tl gibi bir rakam kalmis nerden geldiyse. Miktar yüksek ise cok sıkıntı zor alınır o para abileri yorum yaptirmiyor desteğeMutlunun miktar o kadar az değil diye tahmin ediyorum. O biletlere yüksek yatırmış gördüğüm kadarıyla çekimde yüksektir bence
Benim aklimda 319 tl gibi bir rakam kalmis nerden geldiyse. Miktar yüksek ise cok sıkıntı zor alınır o para abileri yorum yaptirmiyor desteğe
usta miktar 4 hanelimibekle bekle ne site nede kımse bızımle irtibat kurmuyor sabır taşı değiliz bizde dıyecek bıse bulamıyorum
en zor durum çok yasadim bu durumu hep canli destek copy paste cevaplarbekle bekle ne site nede kımse bızımle irtibat kurmuyor sabır taşı değiliz bizde dıyecek bıse bulamıyorum
5 ****usta miktar 4 hanelimi
daha göndermedim bile yazdigimiadamin parasini niye yatirmadiniz dedim enter a basmadan banladi
hissetmiştir amaçları bellidaha göndermedim bile yazdigimi
Müdürüm ne diohıc kımsenın umrunda değil
5 haneli kazancsa siteye ortak olursun bu kadar paraları yok bunlarinhıc kımsenın umrunda değil
Müdürlük birşey kalmadı @KuponBaz seslendi siteye cvp yok kimse ödemeyi yapcani düşünmesin geçmiş olsunMüdürüm ne dio
Hala ekleme yapilmadi sana özelden büro ile ilgili birşeyler yazmıştım cok sorunlu bir büro bu bilginiz olsun can yakmasınlarAz sonra
Uyudu kanka lazio iletmişler yeniden eklenir bugun sanırımHala ekleme yapilmadi sana özelden büro ile ilgili birşeyler yazmıştım cok sorunlu bir büro bu bilginiz olsun can yakmasınlar