kumarbaz
Guest
çıktı çıktı 😃50-25dir o
sayilar paylassalarda anlasak![]()
çıktı çıktı 😃50-25dir o
sayilar paylassalarda anlasak![]()
Kedi 179 197 ye ciktimi 100 ben goremedim broçıktı çıktı 😃
çekiliş iptal bu sözeŞikenin Allahını yaptınız burada hak yiyen varsa eğer colugundzn çocuğundan çıksın herkesin vicdanı rahatsa no proglem şaibe var diyorum moda 1500 çıkıyo
Müdürüm kazananlar ne olacak bizde kazandık diğer çekiliş kazananlara çıkmazsa bu sefer de onlar itiraz edecekçekiliş iptal bu söze
Ayıptır o ne demek yaŞikenin Allahını yaptınız burada hak yiyen varsa eğer colugundzn çocuğundan çıksın herkesin vicdanı rahatsa no proglem şaibe var diyorum moda 1500 çıkıyo
Yav yok müdürüm gözünü seveyim olmaz öyle şeyçekiliş iptal bu söze
Ya abi sen niye bi kişinin lafına bakıyorsun bu forumda herkes bilir senin paylaşımcılığını sanada lafmı edilirçekiliş iptal bu söze
beyfendi ilk 6da çıkmadı diye buAyıptır o ne demek ya
ne alaka ?????KuponBaz ı bu siteden aforoz edin bence bu çekiliş fikri ondan çıktı dimi foruma büyük zarar veriyor
Amk daha 19 msj attin oda sadece bu konuda kimin adamisin senKuponBaz ı bu siteden aforoz edin bence bu çekiliş fikri ondan çıktı dimi foruma büyük zarar veriyor
Sana çıkan 1500 e inanmayan 1 2 kişi var sadece.ben inanıyorum benim sadce sorunum biraz amatörce yapıldı hepsi buçekiliş iptal bu söze
Dostum ağır konuşuyorsun amaKardeş iptal etme afiyetle yiyin ama biraz forum dolaşın çekiliş görün benim noları silin çekin gerekirse birdaha para çıkmış çıkmamış değil mesele buradaki olay insanlarla dalga gecilmesi
O da doğruMüdürüm kazananlar ne olacak bizde kazandık diğer çekiliş kazananlara çıkmazsa bu sefer de onlar itiraz edecek
Yav bosver mudurum sen citir citir ye afiyet olsunO da doğru