çuf çuf çufffff😂
çuf çuf çufffff😂
Kesinlikle dostum ağzına sağlık@despara34 sen bu foruma madden manen cok emegi olan birisin
Sirf etkinlik icin gelip cikmayinca itiraz eden bikac kisi sana duyulan guveni sarsamaz merak etme.
Sen birak siteden gelecek parayi almayi kndi cebinden etkinlik yapip dagitan adamsin
Sans iste sana cikti.
Bi sonraki daha profesyonel bi sekilde yapilir
KatılıyorumKesinlikle dostum ağzına sağlık
Sergen büyük ayıp yaptıKesinlikle dostum ağzına sağlık
şöyle söyle nedir nedir😲Bı dakka ben bişey farkettim şimdi yeni gördüm
+1Kesinlikle dostum ağzına sağlık
Ben kazanmadimşöyle söyle nedir nedir😲
Dur Osman bizi bitirme gece gece içim kanıyor resmen Sivas şampiyon olsun amkSergen büyük ayıp yaptı
Kimler kazandı açıklar misinizarkadaşlar uygulama üzerinden yapmama sebebimiz uygulamada videoda shop yapılır veya istenilen rakam çıkana kadar başa say yapılır istek üzerine KuponBaz admininiz risk alarak canlı yayın açtı ve torba eliyle karıştırdı herkes gördü canlı yayın ve kesinlikle hile yapılmadı herkkesin içi rahat olsun öyle bir durum olsaydı hepinizden önce ben el atardım ve şimdi kazanan arkadaşları iletilecektir
Yigidolara selamDur Osman bizi bitirme gece gece içim kanıyor resmen Sivas şampiyon olsun amk
Ben kazanmadım 😀 kazananlara tebriklerKimler kazandı açıklar misiniz
Ten point goes to turkeyKimler kazandı açıklar misiniz
Ben kazanıyordum sagolsun damacanali arkadaş gene engel olduBen kazanmadım 😀 kazananlara tebrikler
Bu fark kapanmaz ben sana diyim izledim sizin maçı Sivas fenaYigidolara selam
Sergene kırgınlık
Bütün biletler desperaya çıkmışKimler kazandı açıklar misiniz
Yanlış gormediysem ben 200 ama 800 yatırdım bilet almak icinBen kazanmadım 😀 kazananlara tebrikler