Ama biraz haklilar sanki 😅😅😅Ortaligi karistirmaya calisani banla gitsin
JJzjzAma biraz haklilar sanki 😅😅😅
sinrleniytoum çıkmadı kardeşim böyle çekiliş olursa çıkmaz tabi.. torbanın içinde bi torba daha var sonraki sayılar ordan çıkıyorTamam aga ne bağrıyosun
Alakası yok ben bakmadım bile nolara ben büroya yarın ileticem bu durumu zaten işinize gelmeyince tantana demetin kardeşim neden pcden yapılmadı biriside telden çeker canlı yayın yapardıtüm tantana ilk6 da degilsin diyemi ? tornaci
Abartiyon gibi geldi bro o kadarda degilsinrleniytoum çıkmadı kardeşim böyle çekiliş olursa çıkmaz tabi.. torbanın içinde bi torba daha var sonraki sayılar ordan çıkıyor
Sen bilet alaydin gorurdum seniBence gayet güzel etkinlik olmuş yapanların eline sağlık kazananlara tebrikler 👏👏
Honki ponki torinosinrleniytoum çıkmadı kardeşim böyle çekiliş olursa çıkmaz tabi.. torbanın içinde bi torba daha var sonraki sayılar ordan çıkıyor
O saka yapiyorAbartiyon gibi geldi bro o kadarda degil![]()
ne abartmasi kardeşim sen bilmiyorsun teyyyAbartiyon gibi geldi bro o kadarda degil![]()
Ben yüzlerce çekilişe katıldım ağzımı açmadım hak yiyenin çokluğundan çocuğundan çıksın kimse enayi değil burada bunu bilin pcden nesne yapmadın buna açıklama belirtordan yapilsa onada ayarli derdin merak etme 😅😅
Ortaligi neden karistirmaya calisiyonsinrleniytoum çıkmadı kardeşim böyle çekiliş olursa çıkmaz tabi.. torbanın içinde bi torba daha var sonraki sayılar ordan çıkıyor
Bizim her etkinliğe saygımız ve güvenimiz bar dostum bugüne kadar kimseye bi itirazımız olmadı yeterki karşı taraf iyi niyetli olsunSen bilet alaydin gorurdum seni![]()
1 ben yapmadimBen yüzlerce çekilişe katıldım ağzımı açmadım hak yiyenin çokluğundan çocuğundan çıksın kimse enayi değil burada bunu bilin pcden nesne yapmadın buna açıklama belirt
kardeşim ortalığı karistrmiyorum hakkimi istiorum ben