ETKİNLİK BETYAP 5.000₺ ÖDÜLLÜ BİLET ETKİNLİĞİ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ortaligi karistirmaya calisani banla gitsin

Trgy39

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Bence gayet güzel etkinlik olmuş yapanların eline sağlık kazananlara tebrikler 👏👏

tornaci1

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
tüm tantana ilk6 da degilsin diyemi ? tornaci
Alakası yok ben bakmadım bile nolara ben büroya yarın ileticem bu durumu zaten işinize gelmeyince tantana demetin kardeşim neden pcden yapılmadı biriside telden çeker canlı yayın yapardı

santamaria

《Çavuş》
Onaylı Üye
kardeşim benim belki 70. 80. çekiliş böyle birşey görmedim son 4 çekiliş te bana birşey çıkmadı ama adamlar adil yaptı kazananları tebrik edip kenara çekildim çıkmadı diye ağlayacak halim yok

tornaci1

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
ordan yapilsa onada ayarli derdin merak etme 😅😅
Ben yüzlerce çekilişe katıldım ağzımı açmadım hak yiyenin çokluğundan çocuğundan çıksın kimse enayi değil burada bunu bilin pcden nesne yapmadın buna açıklama belirt

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@KuponBaz hersey guzel birdahakine once sayilar sonra cekilis lutfen ilk 35 i yaz sadece kagita digerlerini videoda goster goster at torbaya anlastik :)

kumarbaz

Guest
Ben yüzlerce çekilişe katıldım ağzımı açmadım hak yiyenin çokluğundan çocuğundan çıksın kimse enayi değil burada bunu bilin pcden nesne yapmadın buna açıklama belirt
1 ben yapmadim
2 cekilişi torba ile yapmaya karar verdiler
başlangiçta sayilarin olmadigini nerden bileyim diye itiraz ettin şimdide neden bilgisayardan degil diye sıradaki ne acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...