DUYURU betyap paramı ödemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralxn

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
ben sadece destek almak istedim arkadaş direk önce paranın yarısını istedi betyap ile konuşuyorum dedi ama daha sitediki kulllanıcı adımı bilmiyor işini hallettim diye para istiyor

Victor Hugo

MODERATÖR
Moderatör
⭐10.000⭐
TİPSTER
Benden niye alıntı yapıyorsun kardeşim :) ben mi açayım bir senin demenle olmuyor herşey iki. Sabredelim mod arkadaşlar falan var gelirler konuşur edersiniz olur biter .
La olum bir sus benim canımı da sıkma adam hakkını aricak benim dememle olmazmis yetkim var

Leonidasx

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
ben sadece destek almak istedim arkadaş direk önce paranın yarısını istedi betyap ile konuşuyorum dedi ama daha sitediki kulllanıcı adımı bilmiyor işini hallettim diye para istiyor
Haneyi alet ederek olmaz insafsız ayıptır sende ki hallettigin birşey de yok .

Leonidasx

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
La olum bir sus benim canımı da sıkma adam hakkını aricak benim dememle olmazmis yetkim var
Kim sana verdi la yetkiyi. Sen benim canımı sıkma bence yol al boş boş konusma. Öyle açılır açılmaz demiyorum zaten de burda sponsor site destek ekibi var yönetim var admin var özelden yazılır konuşulur hele. Nereye açıp yardiriyorsin kafana göre sen kimsin lan

Profesör

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Beyler bu şekilde işlemler yasak insafsız adlı moderator atıldı. Bu şekilde kimseden para talebimiz yok. Kimseye de bu şekilde para atmayın. Büro ile iletişime geçtim henüz dönüş yapamadılar. Şimdi tekrar yazıyorum

insafsz

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
TİPSTER
Kim sana verdi la yetkiyi. Sen benim canımı sıkma bence yol al boş boş konusma. Öyle açılır açılmaz demiyorum zaten de burda sponsor site destek ekibi var yönetim var admin var özelden yazılır konuşulur hele. Nereye açıp yardiriyorsin kafana göre sen kimsin lan
Bu kanı bozuk bana dolandırıcı sıfatını takarsa bende adamın am... Oyarim

kralxn

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Beyler bu şekilde işlemler yasak insafsız adlı moderator atıldı. Bu şekilde kimseden para talebimiz yok. Kimseye de bu şekilde para atmayın. Büro ile iletişime geçtim henüz dönüş yapamadılar. Şimdi tekrar yazıyorum
hocam hesabım dogukanclk beni spamladı açarsanız direk burdaki mesajları atmak isterim

Profesör

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Hocam sorun yok banlandi şimdi betyapa ulaşıyorum

Profesör

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Büro ile iletişime tekrar geçtik. Ödeme yapana kadar sponsorluğu askıya aldık. Bir kaç gün içerisinde dönüş yapacaklar. Konu kilit.

Victor Hugo

MODERATÖR
Moderatör
⭐10.000⭐
TİPSTER
Sen bana özelee gelsene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...