şuan @Capone cevap bekliyorum özelden yazdıBenden niye alıntı yapıyorsun kardeşimben mi açayım bir senin demenle olmuyor herşey iki. Sabredelim mod arkadaşlar falan var gelirler konuşur edersiniz olur biter .
La olum bir sus benim canımı da sıkma adam hakkını aricak benim dememle olmazmis yetkim varBenden niye alıntı yapıyorsun kardeşimben mi açayım bir senin demenle olmuyor herşey iki. Sabredelim mod arkadaşlar falan var gelirler konuşur edersiniz olur biter .
Haneyi alet ederek olmaz insafsız ayıptır sende ki hallettigin birşey de yok .ben sadece destek almak istedim arkadaş direk önce paranın yarısını istedi betyap ile konuşuyorum dedi ama daha sitediki kulllanıcı adımı bilmiyor işini hallettim diye para istiyor
Kim sana verdi la yetkiyi. Sen benim canımı sıkma bence yol al boş boş konusma. Öyle açılır açılmaz demiyorum zaten de burda sponsor site destek ekibi var yönetim var admin var özelden yazılır konuşulur hele. Nereye açıp yardiriyorsin kafana göre sen kimsin lanLa olum bir sus benim canımı da sıkma adam hakkını aricak benim dememle olmazmis yetkim var
Bu kanı bozuk bana dolandırıcı sıfatını takarsa bende adamın am... OyarimKim sana verdi la yetkiyi. Sen benim canımı sıkma bence yol al boş boş konusma. Öyle açılır açılmaz demiyorum zaten de burda sponsor site destek ekibi var yönetim var admin var özelden yazılır konuşulur hele. Nereye açıp yardiriyorsin kafana göre sen kimsin lan
hocam hesabım dogukanclk beni spamladı açarsanız direk burdaki mesajları atmak isterimBeyler bu şekilde işlemler yasak insafsız adlı moderator atıldı. Bu şekilde kimseden para talebimiz yok. Kimseye de bu şekilde para atmayın. Büro ile iletişime geçtim henüz dönüş yapamadılar. Şimdi tekrar yazıyorum
tamam bekliyorumHocam sorun yok banlandi şimdi betyapa ulaşıyorum
Sen bana özelee gelseneKim sana verdi la yetkiyi. Sen benim canımı sıkma bence yol al boş boş konusma. Öyle açılır açılmaz demiyorum zaten de burda sponsor site destek ekibi var yönetim var admin var özelden yazılır konuşulur hele. Nereye açıp yardiriyorsin kafana göre sen kimsin lan