kumarbaz
Guest
çok riskli fazla maç1.25 orana 3 4 tane.mac.getirsen her köse olursun
çok riskli fazla maç1.25 orana 3 4 tane.mac.getirsen her köse olursun
başka maç kanka buirlanda atti pfff 😃
kupona bak bemiss gibi oranlar değilmi
3 dkda yaptim 😂😂kupona bak be
bende kombine yapacak olduğumda bir maçı kestiriyorum diğerini yüksek oran risk alıyorum3 dkda yaptim 😂😂
Hangi maçtıbu konu açıldigi günü dün gibi hatirliyorum ne maçti be @TheGodfather
abd Türkiye maçiydi hani cedi yuzunden kaybettigimiz maçHangi maçtı
hatırlatmayın maçı yav türkiye öndeydi sonra gelen serbest atışları paso kaçırdıabd Türkiye maçiydi hani cedi yuzunden kaybettigimiz maç
2.0.Turkiye.kazanir@TheGodfather Türkiye maçina skor tahmini yaparmısin oynuyacagim
aynen =(( abd turkiye.maxiydi =( omacda.az.kalsin abd yeniyorduk son saniye basketle.almisdi abdHangi maçtı
Maçı bizim oyuncular verdi o son serbestlerden 2 tanesini atsaydı tamamdıaynen =(( abd turkiye.maxiydi =( omacda.az.kalsin abd yeniyorduk son saniye basketle.almisdi abd
6.6 oran2.0.Turkiye.kazanir
cedi.yuznden.kaybetmisdikMaçı bizim oyuncular verdi o son serbestlerden 2 tanesini atsaydı tamamdı
senin irlanda da da kırmızı çıkmış benimkinde de@TheGodfather Türkiye maçina skor tahmini yaparmısin oynuyacagim
izlanda bize gol.atamaz.2.0.veya 1.06.6 oran
kirmizi cikan maçtan gol cikmaz mantigi ile gidelsenin irlanda da da kırmızı çıkmış benimkinde debu irlandalılar yok mu