Çekiliş Yarın Yapılacaktır

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
araplar müslümanmı müslüman olsa ne olacak yeryüzündeki en lanet ırk bütün peygamberler zaten araplara gelmiş cünkü en aşşağılık pislik yaşayın en karaktersiz ırk oldukları için dine bağlama olayı o şerefsizler burda keyif yaparken bizm askerimiz şehit oluyor burada savunulucak birşey yok onların müslümanlığını s......
Kardeşim TM siyaset yapmanın anlamı yok herkes üzülüyor bunu burda değil sandıkta konusasaniz

İsmailyk

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Kardeşim TM siyaset yapmanın anlamı yok herkes üzülüyor bunu burda değil sandıkta konusasaniz
sandıkta konussak nolcak ülkenin %50 si cahil olduktan sonra ama hak ediyoruz biz bu olanların hepsini

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
nasıl vermicekler görmüyormusun o kesimi adamı eğer hz.muhammedden sonra bir peygamber olsaydı o olurdu diyen kesime ne anlatabilirsin :D
Ama cidden öyle bı söylentiler var kıyametten önce öyle musluman bir lider gelecek dünyayı hükmedecek diye

İsmailyk

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ama cidden öyle bı söylentiler var kıyametten önce öyle musluman bir lider gelecek dünyayı hükmedecek diye
kardeşim kitabımızda ne yazıyor son peygamber muhammeddir diye ne söylentisi Allah aşkına kime laf söylüyorumki ben neyse :D

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
kardeşim kitabımızda ne yazıyor son peygamber muhammeddir diye ne söylentisi Allah aşkına kime laf söylüyorumki ben neyse :D
Evet ben peygamber gelecek demiyom müslümanlara öncülük yapacak biri diyorum

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ya inanmayin. Bu boş işlere kıyamet alametleri var doğru ama bı adam gelcek şu bu adamlar kendine zemin hazirliyo gelcek ne yapcak sana bana tüyomu vercek

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ya inanmayin. Bu boş işlere kıyamet alametleri var doğru ama bı adam gelcek şu bu adamlar kendine zemin hazirliyo gelcek ne yapcak sana bana tüyomu vercek
😄😄😄😄😄Lazım olur diğer yerde

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Allah sana zaten akıl vermiş senin birine ihtiyacını var her yüz yılda bir büyük bir lider çıkar bunlar bunu kullanıyo mesih zannediyo kendini sence yokmu gosteriyo yol yapıp milletimi sikiyolar sen hangi ülkede yolldan para alındığını gordün

Caner52

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Ya bı laf var yazayım hani sikimin ucunda akıl olsada şu kafası çalışmayanlara soksamda akıllansalar bu ülkede sikilcek çok kişi var😂😂😄😄

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐