Yok başkan burayada saldırı olmuş diye biliyorum bende giremedim bir araDün bu foruma da giremedim bende mi sorun anlamadım
Yok başkan burayada saldırı olmuş diye biliyorum bende giremedim bir araDün bu foruma da giremedim bende mi sorun anlamadım
Susturbilirsen buyur ortam senin susturamassan önüme engel olma olamassinda😃Sende çok konuşma ne misali olduğunu anladin
Bahadır reis bu foruma da giremiyordum bismillah yeni girdim koyarım 😂
Kimse kimseyi susturamaz sende beni susturamazsin hadi işine bak ufaklikSusturbilirsen buyur ortam senin susturamassan önüme engel olma olamassinda😃
TebriklerArkadaşlar paraya koydum ins bı sorun çıkmaz yatırırlar
Ben bonushood twitter da yazdım buraya gelin diye gorenler hgeliirSuan girdimde bonushood linki buraya yönlendirmedi gelecek olan bir cok kisinin buradan haberi olmayabilir @kumarbaz
Kral sakin olun gerek yok böyle mevzulara hayırlısıyla @Kesme8090 inin parası bi gelsin önce herşey hallolurKimse kimseyi susturamaz sende beni susturamazsin hadi işine bak ufaklik
Ben sakinim kanka heyecan 0Kral sakin olun gerek yok böyle mevzulara hayırlısıyla @Kesme8090 inin parası bi gelsin önce herşey hallolur
Luna park da dönme dolaplara fazla binme bine bine dönme olmussun ilk basta şöyle olsun tepki gelince hemen döndün kendinden baskasini düşünmeyen insan müsvetlisi😂😂Kimse kimseyi susturamaz sende beni susturamazsin hadi işine bak ufaklik
Adamsin sen 👍👍Ben sakinim kanka heyecan 0
HahhahahhahahahhahaLuna park da dönme dolaplara fazla binme bine bine dönme olmussun ilk basta şöyle olsun tepki gelince hemen döndün kendinden baskasini düşünmeyen insan müsvetlisi😂😂
Aynen kardes multi flan muhabbeti dönüyor birakalim o karar versin twitterdan bonushooda giremedim buraya geldim şansa etkinlik denk geldi taniyanlar vardirADAMIN PARASI SIZIMI GERDI KARDESIM KAC KISI DEDIYSE O KADAR KISIYE GONDERIR YOK 20 KISIYE YOK 15 KISIYE 50 OLMADI SIZE ATSIN TUM PARAYI KAFANIZA GORE KULLANIN
rick holmes cmonBahadır reis bu foruma da giremiyordum bismillah yeni girdim koyarım 😂
Ben dedigimin arkasindayim multiler alinmasin seninde multi hesabın var heralde zoruna gittiLuna park da dönme dolaplara fazla binme bine bine dönme olmussun ilk basta şöyle olsun tepki gelince hemen döndün kendinden baskasini düşünmeyen insan müsvetlisi😂😂