TebriklerArkadaşlar paraya koydum ins bı sorun çıkmaz yatırırlar
TebriklerArkadaşlar paraya koydum ins bı sorun çıkmaz yatırırlar
Konusuyo isteKardesim baktimta 10 mesajinin 7 tanesi 20 kisiye 50 yap veya ilk 25 kisiye dagit olmus. Sen 20 kisi icindesin diye 21. Adamın veya 26. Adamın ve digerlerinin hakkini yemeye razı misin bu adam senin dusuncen ile fikrini degistirirseadam birsey soylemis 30 kisi 35 demis nicin biseyler icin diretiyorsunuz ki 15 lira fazla kazansan ne olur eksik kazansan ne olur yapmayin günah milletin vebaline girmeyin
Sen önce dedigimi anla isterse bana atmasın ama multilere de atmasi n diyorum mac yeni üye oldu görmüyor musunKonusuyo iste
KralllllMetrodaydım yeni gördüm beğendim bonushooddan tanıyan bilir Multi değilim
Peki amacin multilere atilmamasi neden ilk 20 dedin o ilk 20 de multi olma sansi yokmuSen önce dedigimi anla isterse bana atmasın ama multilere de atmasi n diyorum mac yeni üye oldu görmüyor musun
Ha multiler icin bunu dediysen anlarim seni ben sana oyle konustum diye sakin yanlis anlama beni öneri verdim sadece. Adam multi değildir örneğin hesap acar o 25 kisinin icine giremez ise kötü olur o paradan kimseye hayir gelmez 25 kisinin icinde 1 multiye bile gitseKardesim isterse 100 kişiye atsin bana atmasın ama multilere de atmasin anladın mı? Sen multidegilsin biliyorum dünden beri burdsydin
Multuler hariç ilk 20 ? Anladın mi şimdiPeki amacin multilere atilmamasi neden ilk 20 dedin o ilk 20 de multi olma sansi yokmu
Bende onu diyorum multilere gitmesijde kime giderse gitsin bizden.isterse bana da gelmesi ama bunu anlamak istenmeyenler varHa multiler icin bunu dediysen anlarim seni ben sana oyle konustum diye sakin yanlis anlama beni öneri verdim sadece. Adam multi değildir örneğin hesap acar o 25 kisinin icine giremez ise kötü olur o paradan kimseye hayir gelmez 25 kisinin icinde 1 multiye bile gitse
Çok dönme semazen misali😉😃Multuler hariç ilk 20 ? Anladın mi şimdi
Bu forumda da sorun vardı dün geceDün bu foruma da giremedim bende mi sorun anlamadım
Sende çok konuşma ne misali olduğunu anladinÇok dönme semazen misali😉😃
Dün gece burda da sorun vardı bende giremedimDün bu foruma da giremedim bende mi sorun anlamadım
Vayy ahmet kayaciii🤣🤣inşallah oderler sıkıntı cıkarmazlae