Sen 20 kişiye 20 tl bir etkinlik ac o zaman belli olur 😂 gerçi daha hic kazanmadım etkinliginiYok reis karışmaz kumarbaza yazdım o hesabı kapatsın diye bunu actim
Sen 20 kişiye 20 tl bir etkinlik ac o zaman belli olur 😂 gerçi daha hic kazanmadım etkinliginiYok reis karışmaz kumarbaza yazdım o hesabı kapatsın diye bunu actim
Kral tebrikllerArkadaşlar paraya koydum ins bı sorun çıkmaz yatırırlar
Pikachu bonushood da kaldi 😂Pikachu yu getirmedin mii😡
Üyeliklere bakarsak çoğu 5ile 10dakika içinde açılmış hepsi paranın kokusunu alan multiler benceBiz 15 kişi bile değildim nasıl 32 beğeni oldu :O
Cekim gelene kadar 100 olur ne 35 iBiz 15 kişi bile değildim nasıl 32 beğeni oldu :O
İnsan oglu hep kendini düşünürmüş😃😃Ilk 20 beğeniye yollamalı bence
Bende anlamadimÜyeliklere bakarsak çoğu 5ile 10dakika içinde açılmış hepsi paranın kokusunu alan multiler bence
Bende öyle sandım sonradan ayıktık mevzuyuBen ilk buraya yönlendirdiğinde bu kişiler bizim foruma çöktü sandım tam sövüyordum ki bonushood konusunu gördüm 😁
borçlardan kurtulmaya sevindim borç kadar moral bozan birşey yok şu hayattaEy kardeşim kan gibi gelecek gelirse
Onunla alakası yok konuyu duyunca bir sürü multi acildir görmüyor musun 10 15 ksii olan forumda beğeni sayısı uçmaya basladiİnsan oglu hep kendini düşünürmüş😃😃
Cok kasma brader herkez nasibini yerOnunla alakası yok konuyu duyunca bir sürü multi acildir görmüyor musun 10 15 ksii olan forumda beğeni sayısı uçmaya basladi
Şansını seveyim31.kisi benim 😂😂
Zamanla kazanırsın inşallah sendeSen 20 kişiye 20 tl bir etkinlik ac o zaman belli olur 😂 gerçi daha hic kazanmadım etkinligini