Bu %15 olanı sordum onunda çevrimi yoksa mükemmel gerçekten
50 tl yatırım mı kaldı bı devirdekaybedersende 5 tl artık onla milyon kazanırsın
İster milyon kazanırım ister trilyon sen muhasebecimisinkaybedersende 5 tl artık onla milyon kazanırsın
bırak kardeş uğraşma şunla normal sıradan bi bonusİster milyon kazanırım ister trilyon sen muhasebecimisin
kaldı 😃 50 2550 tl yatırım mı kaldı bı devirde
he muhasebeciyimİster milyon kazanırım ister trilyon sen muhasebecimisin
Hayır anlamadığım ne istiyorlar siteler direk paramı yatırsın bizebırak kardeş uğraşma şunla normal sıradan bi bonus
merak etme nakit para yatıranda varHayır anlamadığım ne istiyorlar siteler direk paramı yatırsın bize
Keyfin bilir kardeş çık çıkma ama boş yapma sadece bi yatırıma iki bonus veriyor daha ne olacakhe muhasebeciyim
konudan cıkıyorum tartışmayı uzatma
çok bonus veren gördüm 😃Keyfin bilir kardeş çık çıkma ama boş yapma sadece bi yatırıma iki bonus veriyor daha ne olacak
Bende gördüm ama çok verenlerin erken söndüğünüde gördüm. Az olsun sağlam olsunçok bonus veren gördüm 😃
senin inadına bu siteye yatirim yapip bu bonuslari alacağımmerak etme nakit para yatıranda var
Sana yemin ederim ilk bu gidip yatırım yapacak.senin inadına bu siteye yatirim yapip bu bonuslari alacağım
Kardeş hayırdır konuyu neden baltalamaya çalışıyorsunçok bonus veren gördüm 😃
he he yaparımSana yemin ederim ilk bu gidip yatırım yapacak.
ben üyenin hakkını savunan tarafım ben gidiyorum siz site yalamaya devam edinKardeş hayırdır konuyu neden baltalamaya çalışıyorsun
Dostum bi yanlış varsa hep beraber karşısında dururuz ama site böyle bir etkinlik açmış 100 lira yatırsan 15tl nakit verecek kaybedersen %10 da kayıp bonusu bunda üyenin hakkının yendiği mevzu ne onu anlamadımben üyenin hakkını savunan tarafım ben gidiyorum siz site yalamaya devam edin
işim gücüm var