yeni gelip gördümde yazdığını dedigin laf hiç hoş değilben üyenin hakkını savunan tarafım ben gidiyorum siz site yalamaya devam edin
işim gücüm var
yeni gelip gördümde yazdığını dedigin laf hiç hoş değilben üyenin hakkını savunan tarafım ben gidiyorum siz site yalamaya devam edin
işim gücüm var
Gardaş hak savunman için yenen bir hak olmalı öyşe değilmiben üyenin hakkını savunan tarafım ben gidiyorum siz site yalamaya devam edin
işim gücüm var
Hayır bir anda celallendi anlamadım kiyeni gelip gördümde yazdığını dedigin laf hiç hoş değil
sakin olalım isteyen alır 🙂Hayır bir anda celallendi anlamadım ki
Modum konuyu üşenmeden okudum bu hasan isimli arkadaş ortalığı bulandırmışsakin olalım isteyen alır 🙂
ve gitti galiba biz kendi yolumuza bakarım eskiden tanırım neden böyle yaptı anlamadimModum konuyu üşenmeden okudum bu hasan isimli arkadaş ortalığı bulandırmış
Tamam modum kusura bakma ama arkadaşın amacını anlamadım tekrar özür dilerim sizlerden ve diğer kullanıcılardansakin olalım isteyen alır 🙂
Arkandan konuşmuyoz burda gayet açık şecik yazıyoz boş yere siteyi karalama yapıyorsunarkamdan konuşmayin 👍 iş başı yapmadan son dk geleyim dedim
tmm isteyen yatirir isteyen yatırmaz
savuncak birşeyde yok ama
bonusun az olması üye ile dalga geçmektir benim gözümde
Ama hiç bir siteyi bonusla yargilamayiniz demek istedim derbiye özel güzel birşeyler yapılabilirdi ama bunu yapmışlar burda bonusu az veriyo diye siteyide küçük dusurmeyelim ben şahsen bonusa takilmiyorumZaten betasus normalde de %20 bonus veriyo yatırım bonusu bari yüzde 50 olsaydı da güzel olurdu