dilenci bexbet

• Konbuyu başlatan alfa97
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfa97

Guest
olsun ev veya dep atarina girseydin kabul ederlerdi
neyini kabul edecekler iki defa 6.5 tl nin pesine dustuler yahu baska buro olsa ayiptir kabul edelim der o kadar cevrim yapmisim bunlar 6.5 tl icin arbede cikardilar geci bende de hata var tas gibi sponsorlarimiz var gidip 6.5 tl lik burolarda kendimizi rezil ediyoruz entebete kurban olsun bunlar

kumarbaz

Guest
neyini kabul edecekler iki defa 6.5 tl nin pesine dustuler yahu baska buro olsa ayiptir kabul edelim der o kadar cevrim yapmisim bunlar 6.5 tl icin arbede cikardilar geci bende de hata var tas gibi sponsorlarimiz var gidip 6.5 tl lik burolarda kendimizi rezil ediyoruz entebete kurban olsun bunlar
entebettede ayni kural var
3 ihtimalli

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@kumarbaz 'a soralım. kardeşim bak 5 tane maçlık kupon çıkartıp kayıp bonusumu riske atarak oynadım kuponu gelirse 7k'dı sonundada geldi ama son 5 6 golde gelecegini düşünmeye başlayınca buna dedimki şu maçlara bak ben bakamıyorum sen bak bende o sırada diger takımdan gelcek golü bekliyorum neyse bu maçları açtıkca çatır çatır gol sesi geliyo hatta okadr hızlı geliyo ki ben inanamıyorum nesineden takip ediyorum oda goller kesinleşmeden ekrana yansıtmıyo biliyosun neyse kupon geldi şimdi diyoki benim sayemde tamam etkin yok demiyorum ama ben oynamadıkdan sonra senin etkin olsa ne olmasa ne :d hatta o kuponu kendisine versem 1tl bile yatırıpda oynamaz :D bugün kalkmış diyoki ee benim sayemde :D

alfa97

Guest
bide benden dinle @kumarbaz bi macinda gol cikmiyor kupon sahibi sana 1860 munih macindan iy bi gol cjkarmi diye soruyor sende hemen bakiyim diyorsun acmanla gol cikmasi bjr oluyor neyse ikinci yarilar basliyor tam 4 macta 6-7 gole ihtiyaci var kupon sahibi sana tekrar gol cikarirmisin diyor sende sirasiyla hangi maci acsan acmanla golun gelmesi bir oluyor 4 dakikada 4 macta 6 gol cikariyorsin kupon sahibi inanmiyor tşk gectigini zannediyor acip bakiyor harbiden dogruymus kuponu gelincede eve heyecanla kosuyor oyle bi kosuyor ki az daha kamyon carpacak zor bela kurtuluyor sen boyle bi totem gordun mj hic 😂

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
bide benden dinle @kumarbaz bi macinda gol cikmiyor kupon sahibi sana 1860 munih macindan iy bi gol cjkarmi diye soruyor sende hemen bakiyim diyorsun acmanla gol cikmasi bjr oluyor neyse ikinci yarilar basliyor tam 4 macta 6-7 gole ihtiyaci var kupon sahibi sana tekrar gol cikarirmisin diyor sende sirasiyla hangi maci acsan acmanla golun gelmesi bir oluyor 4 dakikada 4 macta 6 gol cikariyorsin kupon sahibi inanmiyor tşk gectigini zannediyor acip bakiyor harbiden dogruymus kuponu gelincede eve heyecanla kosuyor oyle bi kosuyor ki az daha kamyon carpacak zor bela kurtuluyor sen boyle bi totem gordun mj hic 😂
lan olm dinoffmusun etkin yok demiyorum ama sen benim etkimin olmadıgını idda ediyosun bende diyorumki ben oynamasam sana ne olacak diyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...