kumarbaz
Guest
olsun ev veya dep atarina girseydin kabul ederlerdi
sana baska bisey birakacam aklimda daha guzel fikirler var 😂iyi oluyo sana bana bırakmıyosun ondan bunlar başına geliyo senin @alfa97![]()
hadi lan oradan bana kaybederim diye bırakmadıgın bütün bakiyeleri kaybettigini söyle de rahatlasana baska bisey birakacam aklimda daha guzel fikirler var 😂
neyini kabul edecekler iki defa 6.5 tl nin pesine dustuler yahu baska buro olsa ayiptir kabul edelim der o kadar cevrim yapmisim bunlar 6.5 tl icin arbede cikardilar geci bende de hata var tas gibi sponsorlarimiz var gidip 6.5 tl lik burolarda kendimizi rezil ediyoruz entebete kurban olsun bunlarolsun ev veya dep atarina girseydin kabul ederlerdi
son bir kuponum daha var gelse soz 50 tl yi sana birakacam 😂hadi lan oradan bana kaybederim diye bırakmadıgın bütün bakiyeleri kaybettigini söyle de rahatla![]()
50 yetmez ama istersen 7k lık kupon çıkarabilirim kardo o günde c.tesiydi bugün de c.tesi sanırım bugün olurson bir kuponum daha var gelse soz 50 tl yi sana birakacam 😂
havani seviyim sen onu bi daha yapabilecginimi zannediyon hele benim destegim olmadan yazik kiyamam 😂50 yetmez ama istersen 7k lık kupon çıkarabilirim kardo o günde c.tesiydi bugün de c.tesi sanırım bugün olur![]()
entebettede ayni kural varneyini kabul edecekler iki defa 6.5 tl nin pesine dustuler yahu baska buro olsa ayiptir kabul edelim der o kadar cevrim yapmisim bunlar 6.5 tl icin arbede cikardilar geci bende de hata var tas gibi sponsorlarimiz var gidip 6.5 tl lik burolarda kendimizi rezil ediyoruz entebete kurban olsun bunlar
muhteşem ötesi bir kombineymişben bi maç buldummu yanina 1.001 lik mac buluyorum kombineye girer 😉
sonuç olarak kombin 😅😅muhteşem ötesi bir kombineymiş![]()
ben öyle oynuyamıyorum be valla yapamıyorum her ne kadar bende orana bakmadan oynucam diye kendime söz versemde 1.65 oranlar bile az geliyo gözümesonuç olarak kombin 😅😅
biliyorum ente bet pis cimri degil amaentebettede ayni kural var
3 ihtimalli
pis cimri diyo sanki kendisi çok farklıbiliyorum ente bet pis cimri degil ama
lan sen bi sus burasi grup degil kufurde edemiyorum 6222 anladin sen 😂pis cimri diyo sanki kendisi çok farklıolm kaç kere batırdıgın kasayı bana bırak dedim de dinletemedim
![]()
lan olm dinoffmusun etkin yok demiyorum ama sen benim etkimin olmadıgını idda ediyosun bende diyorumki ben oynamasam sana ne olacak diyorumbide benden dinle @kumarbaz bi macinda gol cikmiyor kupon sahibi sana 1860 munih macindan iy bi gol cjkarmi diye soruyor sende hemen bakiyim diyorsun acmanla gol cikmasi bjr oluyor neyse ikinci yarilar basliyor tam 4 macta 6-7 gole ihtiyaci var kupon sahibi sana tekrar gol cikarirmisin diyor sende sirasiyla hangi maci acsan acmanla golun gelmesi bir oluyor 4 dakikada 4 macta 6 gol cikariyorsin kupon sahibi inanmiyor tşk gectigini zannediyor acip bakiyor harbiden dogruymus kuponu gelincede eve heyecanla kosuyor oyle bi kosuyor ki az daha kamyon carpacak zor bela kurtuluyor sen boyle bi totem gordun mj hic 😂
6222 neymiş lan olan sen bi sus burasi grup degil kufurde edemiyorum 6222 anladin sen 😂