DUYURU Dolandirici var gelin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fıfty50

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Bir iki kişi hariç kimseye atmam o da güvendiğim adamlar.kimseden de özelden para Borç istemem etkinlik harici
çok kişiye attım istememde lakın bu gavvat hiç cevap felan vermedi zoruma gitti paylaştım

Dan Bilzerian

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Arkadaşlar forum üzerinden para alış verişi yasak ...Buna rağmen yapmanız ve mağdur olmanız doğal konuya izin verildi ki forum üzerinden para alış verişi yasak olduğunu iyice kavrayalım maksat. Birine para veriyorsan burda dönecek gibi bir beklentin olmasin kardeş çok nadir döner ama 3 defa yollasan belki 1 döner.
Müdürüm ben forumdan birinden 100 tl aldim 120 attim herkes biz degil

Entebet destek

Guest
Beyler bu mu insanlık sınavım var dedi yarina atarim dedi 50 attim 'ne ki adam bize atmış. Hiç mi insanlık yapmayalım. Üstelik o gün kendisine 17+20 tl de öylesine attim
Öncelikle geçmiş olsun değerli KuponBaz forumcusu .Adminlerinizin sizi ilettiği gibi forum içi para alışverişi yapmamanız en sağlıklı olandır.Buradaki mağduriyetinizi KuponBaz sponsorlarından biri olarak telafi etmeye çalışmak adına site üyeliğinize yatırım gibi nakit ekleyelim.Bu sizin için tam manasıyla bir telafimidir bilemiyoruz lakin bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.

kumarbaz

Guest
Öncelikle geçmiş olsun değerli KuponBaz forumcusu .Adminlerinizin sizi ilettiği gibi forum içi para alışverişi yapmamanız en sağlıklı olandır.Buradaki mağduriyetinizi KuponBaz sponsorlarından biri olarak telafi etmeye çalışmak adına site üyeliğinize yatırım gibi nakit ekleyelim.Bu sizin için tam manasıyla bir telafimidir bilemiyoruz lakin bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.
😃😃😃

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Çok güzel bir davranış tebrik ediyorum sizin aracılığınizla siteyi ama bu durum suistimallere yol açacak maalesef

Entebet destek

Guest
Çok güzel bir davranış tebrik ediyorum sizin aracılığınizla siteyi ama bu durum suistimallere yol açacak maalesef
Bizi takip eden tüm forumcular bilirki suistimallere asla geçit vermiyoruz.Bu şekilde mağduriyetini suistimale dönüştürmeyen üyeler sadece zaman kaybedecektir.Doğru önerileriniz için teşekkür ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...