lazio34
Guest
Sağ tıkla engelle beni küstümEvet o yüzden etkinlik yapıyorum 🤔
Sağ tıkla engelle beni küstümEvet o yüzden etkinlik yapıyorum 🤔
Tık yok bende mobilSağ tıkla engelle beni küstüm
çok kişiye attım istememde lakın bu gavvat hiç cevap felan vermedi zoruma gitti paylaştımBir iki kişi hariç kimseye atmam o da güvendiğim adamlar.kimseden de özelden para Borç istemem etkinlik harici
reis bişey istesem yapabilir misinSağ tıkla engelle beni küstüm
Atıyorum paparaçok kişiye attım istememde lakın bu gavvat hiç cevap felan vermedi zoruma gitti paylaştım
işine bak dalga geçmeAtıyorum papara
Iyi yapmissin paylasarakçok kişiye attım istememde lakın bu gavvat hiç cevap felan vermedi zoruma gitti paylaştım
Tabireis bişey istesem yapabilir misin
Senin her gün hatrını sormuş seni çok sevmişDaha da varda uğraşamam okadar çok istemiş ki ekran görüntusu alsam bellek dolar mk🤣🤣
Geçmiş olsunbuda numarası belki benden başka kişiyi de dolandirdi
Aynnn öyle insanlar menfaat icindeGerçekten yazık insanlarda hiç hasiyet kalmamış
Müdürüm ben forumdan birinden 100 tl aldim 120 attim herkes biz degilArkadaşlar forum üzerinden para alış verişi yasak ...Buna rağmen yapmanız ve mağdur olmanız doğal konuya izin verildi ki forum üzerinden para alış verişi yasak olduğunu iyice kavrayalım maksat. Birine para veriyorsan burda dönecek gibi bir beklentin olmasin kardeş çok nadir döner ama 3 defa yollasan belki 1 döner.
nerden n
Öncelikle geçmiş olsun değerli KuponBaz forumcusu .Adminlerinizin sizi ilettiği gibi forum içi para alışverişi yapmamanız en sağlıklı olandır.Buradaki mağduriyetinizi KuponBaz sponsorlarından biri olarak telafi etmeye çalışmak adına site üyeliğinize yatırım gibi nakit ekleyelim.Bu sizin için tam manasıyla bir telafimidir bilemiyoruz lakin bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.Beyler bu mu insanlık sınavım var dedi yarina atarim dedi 50 attim 'ne ki adam bize atmış. Hiç mi insanlık yapmayalım. Üstelik o gün kendisine 17+20 tl de öylesine attim
😃😃😃Öncelikle geçmiş olsun değerli KuponBaz forumcusu .Adminlerinizin sizi ilettiği gibi forum içi para alışverişi yapmamanız en sağlıklı olandır.Buradaki mağduriyetinizi KuponBaz sponsorlarından biri olarak telafi etmeye çalışmak adına site üyeliğinize yatırım gibi nakit ekleyelim.Bu sizin için tam manasıyla bir telafimidir bilemiyoruz lakin bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.
Çok güzel bir davranış tebrik ediyorum sizin aracılığınizla siteyi ama bu durum suistimallere yol açacak maalesefÖncelikle geçmiş olsun değerli KuponBaz forumcusu .Adminlerinizin sizi ilettiği gibi forum içi para alışverişi yapmamanız en sağlıklı olandır.Buradaki mağduriyetinizi KuponBaz sponsorlarından biri olarak telafi etmeye çalışmak adına site üyeliğinize yatırım gibi nakit ekleyelim.Bu sizin için tam manasıyla bir telafimidir bilemiyoruz lakin bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize.
Ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorsun di mi tabi gulersin☺☺
Bizi takip eden tüm forumcular bilirki suistimallere asla geçit vermiyoruz.Bu şekilde mağduriyetini suistimale dönüştürmeyen üyeler sadece zaman kaybedecektir.Doğru önerileriniz için teşekkür ederizÇok güzel bir davranış tebrik ediyorum sizin aracılığınizla siteyi ama bu durum suistimallere yol açacak maalesef