DESTEK Dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@kumarbaz @xxensar61 hakaret ve küfür içerikli konuşmaların hepsini rapor ettim ama boss ile tnk ban yedi sadece bizimkiler hak etmediler demiyorum ama sadece onların ban yemesi absürt degilmi sizce

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ulan 20 liralik satilik velet senin @Nach00 etkinliginde 20 lira icin onurunu sattigini ben bilmiyormuyum 20 lira icin yavsaklik yapiyosun sahtekarlik yazip kimse anlamaz diye aradan dolandirmaya kalkiyorsun sonra gelip burdan kendini agirdan satiyorsun senin onurunun fiyati 20 lira ustu etmezein sen git 20 liralik etkinliklerde serefini sat sen
Lan adam olmadık yaratık bilip bilmeden konuşma satılık köpekler benim 20 TL ye göz dikmeyecemi bilen bilir ama sen satılık araba gibisin

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
@kumarbaz @xxensar61 hakaret ve küfür içerikli konuşmaların hepsini rapor ettim ama boss ile tnk ban yedi sadece bizimkiler hak etmediler demiyorum ama sadece onların ban yemesi absürt degilmi sizce
kardesım rapordakı kımseye ban atmadım ne senın arkadaslarına ne forum üyelerıne ben farkıdnaysan bu konuda ban attım

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
kardesım rapordakı kımseye ban atmadım ne senın arkadaslarına ne forum üyelerıne ben farkıdnaysan bu konuda ban attım
sen yaptın demiyorum ensar kardeşim kimin ban attıgını nerden bileyim ama ben kumarbaza dedimki hepimiz suçluyuz ban at hepimize dedim raporlara bakıp atıcam dedi rapor et dedi raporladım sadece boss ve tnk atıldı muhtemelen az öncede leblebitozu atıldı

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
sen yaptın demiyorum ensar kardeşim kimin ban attıgını nerden bileyim ama ben kumarbaza dedimki hepimiz suçluyuz ban at hepimize dedim raporlara bakıp atıcam dedi rapor et dedi raporladım sadece boss ve tnk atıldı muhtemelen az öncede leblebitozu atıldı
Senin amacın belli suçlu bizi çıkarmak buradakileri ban attırmak enayi uyanık zanneden şizofren

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Leblebiye ben attım evet

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@xxensar61 güzel kardeşm ben artık adamlara cevap bile vermiyorum sadece sizinle iletişimdeyim

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

YumiYum77

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@xxensar61 son 4 msjdır bu arkadaş bahsi geçen hakaretlerin dibine dibine konuşuyo ama atılmıyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...