O kim bilmiyorum ama ben sana bunu yazdım insanoğlu napacagi belli olmaz diyeBir kişi yazdı diye hatırlıyorumda arkadaş güvenilirdir falan diye
O kim bilmiyorum ama ben sana bunu yazdım insanoğlu napacagi belli olmaz diyeBir kişi yazdı diye hatırlıyorumda arkadaş güvenilirdir falan diye
Aynen keşke haklı çıkmasaydın kardeşimO kim bilmiyorum ama ben sana bunu yazdım insanoğlu napacagi belli olmaz diye
Diktir et boş koy 35 zengin olmuyacak ya bu dünyada cikmazsada öbür dünyada çıkar kardeşBir kişi yazdı diye hatırlıyorumda arkadaş güvenilirdir falan diye
Öyle öylede bırakmam peşini ben 35 lirayı alırım depremzedelere bağış yaparım ama böyle çakala çukala bırakmam edebildiğim kadar rezil edicemDiktir et boş koy 35 zengin olmuyacak ya bu dünyada cikmazsada öbür dünyada çıkar kardeş
Benim anlamadığım diğer tarafta acsaydin ya konuyuAynen keşke haklı çıkmasaydın kardeşim![]()
hocam bir sorum olacakti iyi geceler dilihPara alışverişi yapılmasın kimsenin de başı ağırmasın siz birine 35 tl attığınız İçin zengin olmaz böyle düşünün siz iyilik diye gönderdiğiniz insan kupon yapıcak paranız cebinizde kalsın para İçin yazana Cvp vermeyin yöneticilere bildirin zaten para İçin yazan insandan dost olmaz ve yaptığınız da iyilik sayılmaz dikkat edin ve para alışverişi yapmayın!!
Her sitenin kendine Özgü bir kuralı vardır ve haksız yere parasına konmasına izin vermem kurallar dışı bir oyun sonucuhocam bir sorum olacakti iyi geceler dilih
yorum bu betlio hala sponsor foruma alenen adamin parasini haksiz yere el koydular
ahahah şansssızlık var üstünde kirve@xxensar61 yav niye tam ben cevap yazarken konu kilit yapıyonuz 5 oldu bu cevabı yazıyom konu kilit hatası geliyorm😂
Bak kopyaladım yazımı 10 sn için açta göndereyim kilitle geri 😂ahahah şansssızlık var üstünde kirve
Kaç paraya anlastinizbunu soyleyen senmisin KuponBaz ? valla herkesten beklerdim sende beklemezdim sanada helal olsun uc kuruş için rengini degistirmişsin
sakin ol sonra hallederiz 25tl veririz bizim tarafa geçer kafanı yorma bunu dikkate bile almaulan 20 liralik satilik velet senin @Nach00 etkinliginde 20 lira icin onurunu sattigini ben bilmiyormuyum 20 lira icin yavsaklik yapiyosun sahtekarlik yazip kimse anlamaz diye aradan dolandirmaya kalkiyorsun sonra gelip burdan kendini agirdan satiyorsun senin onurunun fiyati 20 lira ustu etmezein sen git 20 liralik etkinliklerde serefini sat sen
Sen 25 TL Karşılığımı geçtin kardeşim kullandıgın cümle nasıl bir cümle ?sakin ol sonra hallederiz 25tl veririz bizim tarafa geçer kafanı yorma bunu dikkate bile alma![]()
ensar banlar kişiye göremi atılıyo yoksa başka bir durum mu var anlamadımBaşka ban isteyen varmı ?
ensar adamda gelip kaç para aldınız diyo bu çok mu normal yaniSen 25 TL Karşılığımı geçtin kardeşim kullandıgın cümle nasıl bir cümle ?
Kardesım az oncekı konuda sen ve bır baskası kımseye ban atmadım konu kapadım sımdı tekrar sıkıntı cıkıyor gördüğüme ban atıyorum suanensar banlar kişiye göremi atılıyo yoksa başka bir durum mu var anlamadımhakaret edenler sürekli bu konuya alakası olmayan bir kaç şahsiyet atılmadı da bos tnk atıldı
![]()